Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa

Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa - Christopher Vasey
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roReglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa
Comanda acum "Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa - Christopher Vasey" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Christopher Vasey, unul dintre cei mai renumiti naturopati, ne furnizeaza, in cartea de fata, instrumentele necesare pentru a ne putea masura, corecta si mentine echilibrul acido-bazic din organismul nostru, al carui dezechilibru sta la originea celor mai multe dintre problemele de sanatate ale omului modern.
Programul propus de doctorul vasey include trei pasi, usor de urmat de fiecare dintre noi:
1.  Masurarea ph-ului;
2. Modificarea alimentatiei prin eliminarea alimentelor acidifiante din dieta. Vom gasi exemple de meniuri complexe si variate, dintre care putem alege pe cele adecvate gustului si stilului personal de viata;
3. Mentinerea echilibrului acido-bazic la un nivel optim. Acest al treilea pas reprezinta practic un pariu pe viata, pe care-l facem fata de noi insine, daca dorim sa ne pastram starea de sanatate si buna-dispozitie. Avem la indemana o serie intreaga de suplimente si revitalizante bazice, o varietate de plante medicinale care, preparate si administrate dupa retetele propuse de Christopher Vasey, nu vor intarzia sa isi arate efectele benefice asupra organismului nostru. 

CHRISTOPHER VASEY   este un naturopat elvetian renumit care in prezent practica medicina naturista la Chamby-sur-Montreux, in Elvetia.
Si-a facut studiile intr-o scoala pariziana de naturopatie, sub indrumarea celor mai autorizate voci in domeniu: P. V. Marchesseau si Alain Rousseaux.
In 1979 isi deschide propriul cabinet de consultatii. Pe langa activitatile de terapeut, dr. Ch. Vasey continua sa studieze, ca autodidact, medicina naturista, prin intermediul scrierilor marilor naturopati, precum dr. Paul Carton, Robert Masson, Shelton, dr. Bertholet etc.
Din 1998, dr. Vasey incepe sa sustina propriile cursuri de introducere in naturopatie in fata unei audiente din ce in ce mai interesate si preda aceasta materie in interiorul diverselor organizatii de sanatate: asociatii de terapeuti, formarea personalului magazinelor dietetice etc.
Incepand cu 1990, Christopher Vasey publica regulat carti de medicina naturista la editura Jouvence, carti care, de-a lungul anilor, s-au bucurat de un real succes international, fiind traduse in multe limbi de larga circulatie: germana, engleza, spaniola, italiana, portugheza.
Din 1994, dr. Christopher Vasey incepe colaborarea cu editura pariziana Graal, unde publica volume in care sanatatea si natura sunt abordate dintr-o perspectiva mai ampla, anume cea spirituala.
Astazi, in afara colaborarii constante cu aceste doua edituri recunoscute, dr. Ch. Vasey sustine conferinte pe teme de medicina naturista si spiritualitate in Belgia, Franta, Austria, Germania, Elvetia, Canada etc., participa la targurile internationale de carte din domeniile de care se ocupa, precum si la numeroase emisiuni de radio. Este colaborator constant al unor reviste de medicina naturista (Bio contact, ?nergies et sante) si de spiritualitate (Le monde du Graal, Les trois mondes).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa
Cartea Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Reglati-va echilibrul acido-bazic - O viziune completa - Christopher Vasey" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Suflul si energia. Qi Gong - Siavoch Darakchan, Michel Angles, Mian Sheng Zhu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Siavoch Darakchan, Michel Angles, Mia...
5,61 lei
Compendiu de terapie naturala - Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu-Calinesti Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Gheorghe Mencinicopschi, Ovidiu Bojor...
72,48 lei
Puterea vindecatoare a aurei. Cum sa folositi energia spirituala pentru sanatatea fizica si starea de bine - Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative