Regina Elfa

Regina Elfa - Oana Stoica Mujea
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegina Elfa
Comanda acum "Regina Elfa - Oana Stoica Mujea" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
A doua carte din seria Dinastiile, de Oana Stoica-Mujea, are ca personaj principal, dupa cum indica si titlul, pe regina elfa Yassuna. Aceasta isi continua aventura si lupta cu fortele malefice, dar mai ales duce un proces de adancire in propria fiinta, identificandu-se intr-o forma alegorica cu Moartea. Yassuna isi infrunta propriile temeri, se confrunta cu propriile stihii, pentru a putea renaste si a deveni regina peste toti elfii.
Trecerea prin moarte pare o conditie, ca un bildungsroman, ca sa ocupe locul de drept in fata supusilor dar si a celorlalte neamuri. Ireversibilitatea timpului este o alta tema atinsa de scriitoare, jucandu-se cu notiunile de trecut, prezent, planuri suprapuse.
Dincolo de razboiul personal al reginei elfe, autoarea aduce in acest volum personaje noi, mai puternice sau mai slabe, noi oranduieli si ramane acelasi final deschis care il face pe cititor sa astepte cu nerabdare urmatorul volum.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regina Elfa
Cartea Regina Elfa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regina Elfa - Oana Stoica Mujea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Amurg - Stephenie Meyer Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Stephenie Meyer
43,60 lei
Infrunta viitorul - Chris Carter Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Chris Carter
16,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune