Regi si regine din europa

Regi si regine din europa  - Brenda Ralph Lewis
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegi si regine din europa
  • Autor: Brenda Ralph Lewis
  • Editura: Corint
  • Colectia:
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 973-135-540-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 256
  • Format carte: 21 x 28,5 cm
Comanda acum "Regi si regine din europa  - Brenda Ralph Lewis" de pe libraria ishop la pretul de 75,90 lei
Descriere carte:
Dincolo de stralucirea si maretia curtilor regale din Europa, de aparentele de onorabilitate pastrate cu sfintenie, se ascund povesti scandaloase, tragedii zguduitoare si enigme greu de elucidat. O istorie intunecata: Regi si regine din Europa da la o parte valul stralucitor pentru a dezvalui, uneori cu ironie, ceea ce s-a petrecut de fapt pe coridoarele, in dormitoarele si in temnitele palatelor regale din Europa, de la inceputul Evului Mediu pana in zilele noastre.

In aceasta carte de istorie mai putin obisnuita veti citi despre arderea pe rug a cavalerilor templieri, pedepsele aspre ale lui Vlad Tepes, baile de sange ale Elisabetei Bthory, aventurile amoroase ale regelui Ludovic al XV-lea, misterul omului cu masca de fier, aventura sentimentala a regelui Ludovic I, sinuciderea lui Rudolf, printul mostenitor al Austro-Ungariei, si despre viata tumultuoasa si moartea tragica a printesei Grace de Monaco. Omorurile, nebunia, iubirea obsesiva si torturile oribile, dar si numeroasele casatorii consangvine pun intr-o lumina noua dinastiile si imperiile, cu exemple din Spania, Belgia , Romania , Suedia, Olanda, Austro-Ungaria, Germania si Franta. Ilustrata cu picturi si gravuri de epoca, dar si cu fotografii moderne, cartea ofera cititorilor un portret fascinant si inedit al monarhiilor europene.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regi si regine din europa
Cartea Regi si regine din europa  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regi si regine din europa - Brenda Ralph Lewis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Balcanii. Memorie si geopolitica - Darie Cristea Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Darie Cristea
14,25 lei
Istoria ilustrata a lumii - Klaus Berndl si Markus Hattstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Klaus Berndl si Markus Hattstein
160,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie