Reflectii asupra pedepsei cu moartea

Reflectii asupra pedepsei cu moartea - Albert Camus, Arthur Koestler
Pret: 28,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roReflectii asupra pedepsei cu moartea
Comanda acum "Reflectii asupra pedepsei cu moartea - Albert Camus, Arthur Koestler " de pe libraria ishop la pretul de 28,80 lei
Descriere carte:
Fiindca faptul ca, astazi, abolirea pedepsei cu moartea a devenit o realitate in multe tari ale lumii se datoreaza, macar in parte, acestor scrieri ale celor doi ganditori (aparute pentru prima data in volum in anul 1957) si ... dezbaterilor pe care le-au suscitat pretutindeni in lume. Scrise la cea mai inalta tensiune etica, aceste reflectii despre pedeapsa capitala ale celor doi mari moralisti care au fost Albert Camus si Arthur Koestler fac parte din tot ce s-a scris mai adanc si mai onest in veacul al douazecilea. Sunt pagini destinate sa zguduie certitudinile filistine si sa ne inalte deasupra a tot ce tine de prejudecata, indiferenta, conformism si tabu. Ele au fost scrise atunci cand problema abolirii pedepsei cu moartea agita puternic scena europeana, dar isi pastreaza si isi vor pastra mereu actualitatea, atat pentru tarile unde pedeapsa capitala este inca aplicata, cat si pentru cele unde abolirea ei este pusa recurent in discutie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Reflectii asupra pedepsei cu moartea
Cartea Reflectii asupra pedepsei cu moartea in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Reflectii asupra pedepsei cu moartea - Albert Camus, Arthur Koestler " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Noua scoala de gandire a dreptei - Cristian Patrasconiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Cristian Patrasconiu
33,25 lei
Romania dupa Malta (2 vol.) - Adrian Nastase Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Adrian Nastase
44,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica