Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental

Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental - Gl.bg.dr. Emil Strainu
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRazboiul Psihotronic: Campul de lupta mental
Comanda acum "Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental - Gl.bg.dr. Emil Strainu" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata reprezinta o sinteza a celor mai avangardiste realizari in domeniul vederii la distant(R. V) si spionajului psihotronic (PSY SPY), unele dintre ele intrand deja in uzul curent al institutiilor militare, serviciilor secrete cat si unor grupari teroriste si ale crimei organizate din Occident si din alte tari ale lumii.

In present, un lucru este cert si anume, ca dupa anii '70 atitudinea oamnilor de stiinta a inceput sa se schimbe fata de aceste fenomene, incercand o verificare viguroasa si o explicare stiintifica a acestor fenomene din domeniul psihotronicii (paranormalului). Nu in mod intamplator aceasta schimbare a inceput in SUA, caci pragmatismul tipic American a fost mai puternic decat prejudecatile adunate in timp, astazi fenomenele paranormale sunt studiate in mari universitatii americane, cum sunt Stanford din California, Harvard din Boston.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental
Cartea Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Razboiul Psihotronic: Campul de lupta mental - Gl.bg.dr. Emil Strainu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational