Raspunsul Lor... Da!

Raspunsul Lor... Da! - Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunsul Lor... Da!
Comanda acum "Raspunsul Lor... Da! - Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton" de pe libraria ishop la pretul de 22,00 lei
Descriere carte:
Conflictul reprezinta o industrie in crestere. De aceea, in fiecare zi se negociaza cate ceva. Negociem chiar si atunci cand nu ne dam seama de asta si tot mai multe ocazii necesita implicarea intr-un astfel de proces. Toti oamenii vor sa participe la luarea deciziilor care ii afecteaza si tot mai putini vor accepta hotarari dictate de altii. Indiferent de context - afaceri, politica sau familie - majoritatea deciziilor ajung sa fie luate astfel.

Desi negocieri au loc in fiecare zi, nu este usor sa te descurci onorabil. De nenumarate ori, strategiile standard ne lasa gustul amar al extenuarii sau instrainarii: fie ca este vorba de negocierea blanda sau dura, sau de alte strategii standard care pot fi catalogate a fi intre bland si dur, implica, fiecare, un troc intre a obtine ce ti-ai propus si a ramane in relatii bune cu oamenii.

Exista insa o alta metoda, o cale si blanda, si dura: negocierea principiala. Conceputa in cadrul Proiectului de Negociere Harvard, de catre experti care au participat la delicate negocieri internationale, si descrisa in paginile acestei carti-document, se traduce prin a decide asupra problemelor in functie de meritele lor. Sugereaza ca trebuie sa urmaresti beneficii comune si, acolo unde interesele intra in conflict, sa insisti ca rezultatul sa se bazeze pe standarde juste, independente de vointa oricarei parti. Metoda negocierii principiale este dura in privinta meritelor, blanda in privinta oamenilor. Nu implica nici un truc si nici o pozitionare. Va arata cum sa obtineti ceea ce sunteti indreptatiti sa obtineti si sa ramaneti in continuare persoane agreabile. Va permite sa fiti corecti, protejandu-va in acelasi timp impotriva celor care ar putea profita de pe urma corectitudinii voastre.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunsul Lor... Da!
Cartea Raspunsul Lor... Da! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunsul Lor... Da! - Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Branduri senzoriale - Martin Lindstrom Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Martin Lindstrom
47,00 lei
Cele 22 de legi imuabile ale marketingului - Al Ries, Jack Trout Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Al Ries, Jack Trout
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate