Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman

Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman - Dorina Maria Costin
Pret: 49,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman
Comanda acum "Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman - Dorina Maria Costin" de pe libraria ishop la pretul de 49,00 lei
Descriere carte:
Desi prin titlul sau lucrarea ar fi implicat numai o analiza a raspunderii persoanei juridice in dreptul penal roman, autoarea a conceput-o mult mai cuprinzator, facand eforturi de a explica destinul si semnificatia cea mai generala a acestei institutii penale, pentru a patrunde in sfera aspectelor celor mai complexe, mai dificile si mai controversate ale temei.

Beneficiind de o temeinica documentare si de o capacitate remarcabila de analiza si sinteza a persoanei juridice, autoarea s-a avantat cu pasiune in aceasta aventura a cunoasterii sensurilor adanci si a implicatiilor multiple ale acestei institutii care se dezvolta exponential in vremea noastra, provocand controverse si intrebari pe care in zadar incearca sa le rezolve numerosii autori care au abordat aceasta tema.

Prof. univ. dr. George Antoniu

Consideram ca lucrarea constituie o valoroasa contributie la dezvoltarea stiintei dreptului penal atat prin studiul aprofundat, cat si prin solutiile judicioase ce au fost adoptate si argumentate in mod corespunzator. Valoarea stiintifica a lucrarii rezulta si din prezentarea comparativa a doctrinei si legislatiilor penale moderne. Este de remarcat caracterul original pe care il prezinta lucrarea elaborata.

Prof. univ. dr. Tudorel Toader

Lucrarea prezinta un nivel stiintific ridicat, are o importanta valoare teoretica, dar si incontestabile valente aplicative, aducand o contributie personala in ceea ce priveste lamurirea unor probleme ridicate de tema abordata.

Prof. univ. dr. Valerian Cioclei

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman
Cartea Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman - Dorina Maria Costin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Procedura penala. Teste grila - Zarafiu Andrei Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Zarafiu Andrei
20,80 lei
Criminalitatea feminina - Balan Ana Urmatoarea carte recomandata din categoria Penal
Balan Ana
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PenalCarti recomandate din categoria Penal