Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala

Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala - Laura Georgescu
Pret: 24,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala
Comanda acum "Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala - Laura Georgescu" de pe libraria ishop la pretul de 24,00 lei
Descriere carte:
Tema acestei lucrari este actuala si extrem de importanta avand in vedere rolul raspunderii patrimoniale in raporturile juridice de munca.

Autoarea subliniaza ideea ca raspunderea patrimoniala este o forma a raspunderii juridice, ca aceasta raspundere are un subiect calificat, in persoana participantilor la raporturile juridice de munca. Ea functioneaza pe baza regulilor generale ale raspunderii civile contractuale, in sensul ca partea ce cauzeaza un prejudiciu co-contractantului este obligat sa il acopere.

Lucrarea are la baza o vasta documentare cu material bibliografic de drept comparat, precum si cu o bogata jurisprudenta, autoarea facand un efort meritoriu de analiza si sinteza.

Studiul amplu pe care autoarea l-a realizat, observatiile punctuale sau de ansamblu, precum si propunerile sustinute conving in ce priveste valoarea lucrarii. In ansamblul sau, lucrarea reflecta un efort stiintific deosebit oferind informatii utile atat specialistilor teoreticieni - cercetatori, cadre didactice etc. -, cat si practicieni - consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane si, nu in ultimul rand, angajatorilor.

Prof. univ. dr. ALEXANDRU TICLEA

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala
Cartea Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea patrimoniala a lucratorilor - raspundere civila-contractuala - Laura Georgescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Codul muncii (actualizat la 10.06.2010). Cod 393 - Editie coordonata de lect. univ. dr. Luminita Dima Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Editie coordonata de lect. univ. dr. ...
6,56 lei
Studii De Drept Roman Al Muncii - Beligradeanu Serban Urmatoarea carte recomandata din categoria Dreptul muncii
Beligradeanu Serban
34,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dreptul munciiCarti recomandate din categoria Dreptul muncii