Rasismul pe intelesul copiilor

Rasismul pe intelesul copiilor - Ben-Jelloun Tahar
Pret: 5,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRasismul pe intelesul copiilor
Comanda acum "Rasismul pe intelesul copiilor - Ben-Jelloun Tahar" de pe libraria ishop la pretul de 5,40 lei
Descriere carte:
Cariera moderna a rasismului a inceput acum mai bine de un secol. De la un palmares la inceput „teoretic“ a evoluat catre unul care a adunat pogromuri, razboaie, lagare de exterminare si alte multe orori justificate de falsa pretentie a unei rase asupra alteia. Tahar Ben Jelloun demonstreaza ca miturile rasismului au premise false, ca notiunea de rasa nu este un temei pentru un grup care cauta sa se distinga si sa se proclame superior fata de altul doar pe baza culorii pielii. Demonstratia, argumentata imbatabil cu exemple culese atat din istorie, cat si din cotidianul copiilor, reuseste cu succes sa le explice de ce rasismul nu este o atitudine umana. Scriitor marocan de expresie franceza, Tahar Ben Jelloun s-a stabilit in Franta in 1971, a primit a primit Premiul Goncourt in 1987 pentru romanul La nuit sacr?e. Este unul dintre colaboratorii revistei marocane Souffles, care se distinge prin angajamentul sau cultural si politic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Rasismul pe intelesul copiilor
Cartea Rasismul pe intelesul copiilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Rasismul pe intelesul copiilor - Ben-Jelloun Tahar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calendar pentru copii pina-n anul doua mii - Costel Postolache Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti pentru copii
Costel Postolache
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti pentru copiiCarti recomandate din categoria Carti pentru copii