Ramses. Vol 1: Fiul Luminii

Ramses. Vol 1: Fiul Luminii - JACQ Christian, Trad. DAMIAN Eugen
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRamses. Vol 1: Fiul Luminii
Comanda acum "Ramses. Vol 1: Fiul Luminii - JACQ Christian, Trad. DAMIAN Eugen" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
Atunci cand se evoca maretia Egiptului antic, un nume ne vine imediat in minte: Ramses, a carui domnie a durat mai bine de saizeci de ani.
Deocamdata, Ramses nu are decat paisprezece ani; tatal lui, faraonul Seti, venerat de popor, a reusit sa faca ca imperiul sau sa fie cel mai puternic din lume. Dar cine ii va urma la tron? Fiul mai mare, viclean si abil, sau Ramses, plin de elan si pasionat?
In taina, Seti il initiaza pe mezin in functia suprema. Incercarile si capcanele, adesea extrem de periculoase, se tin lant. Va reusi oare Ramses sa scape din hatisul intrigilor fratelui sau? Va putea el sa aleaga intre exuberanta Iset si misterioasa Nefertari? Adolescentul Ramses nu poate sa conteze decat pe cativa prieteni: Moise, colegul evreu, la fel de entuziast ca si el, Setau, imblanzitorul de serpi, Ameni, scribul… Christian Jacq este autor a numeroase carti de succes printre care Champollion Egyptien, La Reine Soleil, L Affaire Toutankhamon (Premiul Maisons de la Presse), Barrage sur le Nil, trilogia Le Juge d Égypte.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ramses. Vol 1: Fiul Luminii
Cartea Ramses. Vol 1: Fiul Luminii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ramses. Vol 1: Fiul Luminii - JACQ Christian, Trad. DAMIAN Eugen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Zgarda De Foc - Valerio Evangelisti Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Valerio Evangelisti
31,41 lei
Valul profetiilor - Steven Saylor Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Steven Saylor
23,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric