Ramasitele unui Axolotl

Ramasitele unui Axolotl - Helene Hegemann
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRamasitele unui Axolotl
Comanda acum "Ramasitele unui Axolotl - Helene Hegemann" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
"Nu am curajul sa ma gandesc la ziua de maine; de fapt, nu am curajul sa ma gandesc la nimic", iata ce scrie Mifti, o adolescenta de saisprezece ani, in jurnalul ei. De la moartea mamei, ea traieste in Berlin, intr-o stare de dezordine din ce in ce mai cumplita. Povestea ei este deprimanta, murdara, halucinanta, caci tanara pare sa-si duca existenta intr-o lume paralela plina de excese sinistre, de droguri administrate pana la voma, de relatii sexuale instinctive - "dragoste fara dragoste", facuta la repezeala, in masina - si de violenta - fizica si de limbaj. La limita intre geniu si nebunie, Mifti filosofeaza asupra bisexualitatii si se complace intr-o atitudine de copil teribil.

Acest roman despre tineretea fara limite si fara repere a sedus critica si a facut din autoarea lui, ea insasi o adolescenta de saptesprezece ani, noua stea a literaturii germane. Acuzata de plagiat din mai multe surse, printre care si cartea unui blogger, un roman despre sex, droguri si cultura tehno, autoarea a recunoscut ca nu a citat toate sursele, dar si-a aparat cartea argumentand ca "autenticitatea nu exista, doar sinceritatea exista". "Ma servesc de orice m-ar putea inspira si de lucrurile care ma stimuleaza", recunoaste Hegemann, oferind un produs exemplar pentru noua literatura produsa de internet.

"Copilul-minune al Boemiei... O carte cu idei surprinzatoare." Der Spiegel

"Surprinzator de inteligenta, incantator de grotesca si delicios de elocventa." Die Welt

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ramasitele unui Axolotl
Cartea Ramasitele unui Axolotl in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ramasitele unui Axolotl - Helene Hegemann" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Discursul regelui. Cum a fost salvata monarhia britanica - Peter Conradi , Mark Logue Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Peter Conradi , Mark Logue
23,65 lei
Vicarul din wakefield - Oliver Goldsmith Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Oliver Goldsmith
18,90 lei
Blocul Iakubian - Alaa al-Aswani Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alaa al-Aswani
37,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala