Raiul inocentilor

Raiul inocentilor - Lidia Staniloae
Pret: 22,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaiul inocentilor
Comanda acum "Raiul inocentilor - Lidia Staniloae" de pe libraria ishop la pretul de 22,50 lei
Descriere carte:
Lidia Staniloae , fiica parintelui profesor Dumitru Staniloae, si-a inceput cariera literara in 1970, publicand volumele de poezii Versuri, Muntii si Locul unde astepti. A tradus din limba germana ... Insemnarile lui Malte Laurids Brigge, de Rilke, si un volum de versuri al poetei germane Hilde Domin. In 1984 a emigrat in Germania, lucrand in cadrul Universitatii din Freiburg. In anul 2000 a publicat Lumina faptei din lumina cuvantului, (Editura Humanitas). "Sa biruiesti suferinta suferind, asta-i secretul. Trebuie sa ajungi sa-l descoperi singur, nu-l poti invata de la altii."

Ana asculta dusa pe ganduri. Stia ca soarta lui Ioachim e pecetluita si-i venea greu sa-si ascunda disperarea. "Cum poate el sa se gandeasca la altceva, in asteptarea mortii?" Vazuse atatia oameni murind, dar niciodata o seninatate si o liniste atat de coplesitoare. "Ce stie el, si eu nu stiu? Ce-i da lui curajul pe care eu nu-l pot avea? Are acces la niste mistere pe care eu n-am sa le patrund niciodata."

Mai tarziu repeta mereu, pentru sine, cuvintele dragului ei disparut. Voise sa nu le uite si, intr-adevar, nu le putea uita. "Omul nu-i o poza frumoasa ca o reclama la pasta de dinti, nici o fraza moralizatoare si uscata intr-un text monoton. Perfectiunea n-ar fi perfectiune dac-ai capata-o de-a gata si n-ar trebui sa arzi, sa te chinui, ca sa poti spera sa te apropii de ea. E o zbatere reala, nu o abstractiune pe care-o subliniezi intr-un pasaj de carte si apoi pleci linistit la culcare."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raiul inocentilor
Cartea Raiul inocentilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raiul inocentilor - Lidia Staniloae" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pescuitorii de perle - Cincinat Pavelescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cincinat Pavelescu
3,33 lei
Scaune de plus - Dan Petru Cristea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Dan Petru Cristea
31,30 lei
Baiuteii. Editie noua - Filip Florian, Matei Florian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Filip Florian, Matei Florian
21,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana