Quarkxpress 4 si 5 shortcuts

Quarkxpress 4 si 5 shortcuts  - David Blatner
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roQuarkxpress 4 si 5 shortcuts
Comanda acum "Quarkxpress 4 si 5 shortcuts  - David Blatner" de pe libraria ishop la pretul de 12,45 lei
Descriere carte:
In aceasta lume informatizata, grabita, superocupata si hiperproductiva, eficienta trebuie sa fie scopul principal al oricarui specialist in tehnoredactare computerizata, dar si al majoritatii utilizatorilor de calculatoare. Cea mai buna cale de a spori productivitatea nu este de a cumpara un calculator nou sau de a mari viteza sistemului de operare, ci mai degraba de a va perfectiona metoda de lucru, prin utilizarea comenzi lor rapide de la tastatura.

In cartea de fata, autorul prezinta comenzi le rapide pentru Windows si Macintosh, atat pentru QuarkXPress 4, cat si pentru cei care folosesc versiunea 5, parcurgand pe rand optiunile existente in program.

Shortcuts va ofera ceea ce este mai bun din ambele sisteme: prescurtarile unor actiuni pe care le faceti de zeci sau sute de ori pe zi, care va ajuta sa deveniti mai eficient si sa economisiti timp pe termen lung. David Blatner este o autoritate in QuarkXPress, recunoscuta in lume, autor sau coautor al unui numar mare de lucrari din domeniul calculatoarelor, printre care cartea premiata si foarte bine vanduta, best-seller-ul Real World QuarkXPress 5.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Quarkxpress 4 si 5 shortcuts
Cartea Quarkxpress 4 si 5 shortcuts  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Quarkxpress 4 si 5 shortcuts - David Blatner" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calculatorul in trei timpi - Mircea Badut Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Mircea Badut
28,45 lei
PC ABC-UL UTILIZARII - Gabriel Dima Si Mihai Dima Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Gabriel Dima Si Mihai Dima
17,10 lei
Calculatorul: binefacere sau blestem? - Gene I. Rochlin Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Gene I. Rochlin
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Calculatoare / InformaticaCarti recomandate din categoria Calculatoare / Informatica