Quarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie

Quarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie - John Polkinghorne
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roQuarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie
Comanda acum "Quarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie - John Polkinghorne" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Colectia ?Stiinta si Religie? se adreseaza tuturor celor care doresc sa exploreze potentialitatea unui nou sistem de valori fundat pe dialogul transdisciplinar intre stiinta si religie.
Intr-o prezentare a religiei si stiintei de o claritate exemplara, a carei concluzie logica este prietenia dintre cele doua in cautarea adevarului si intelegerii, John Polkinghorne se foloseste de descoperirile fizicii atomice pentru a justifica tezele crestine si contribuie la rafinarea perceptiei crestine prin intermediul cunoasterii aduse de stiinta. El pune in discutie credinta in Dumnezeu, haos, evolutie, miracole si rugaciuni, si ofera un raspuns intrebarii daca oamenii de stiinta pot fi credinciosi.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Quarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie
Cartea Quarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Quarci, haos si crestinism. Intrebari pentru stiinta si religie - John Polkinghorne" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Copilaria si tineretea lui Iisus - Emil Bock Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Emil Bock
20,91 lei
Conflictul dintre paganism si crestinism - Gheorghe Razvan Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Gheorghe Razvan Gabriel
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie