Puterile oculte ale mintii

Puterile oculte ale mintii - Enrique de Vicente
Pret: 26,59 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterile oculte ale mintii
Comanda acum "Puterile oculte ale mintii - Enrique de Vicente" de pe libraria ishop la pretul de 26,59 lei
Descriere carte:
De ce exista case bantuite? Exista fantome? Putem primi si transmite mesaje telepatice? Este posibil sa cunoastem viitorul? Poseda oare vindecatorii o energie misterioasa? Toate aceste intrebari isi afla un raspuns complet si bine documentat in "Puterile oculte ale mintii", care analizeaza in mod rational si sistematic asa-numitele "facultati paranormale". Cartea inventariaza o serie de cazuri surprinzatoare de manifestari ale acestor facultati inexplicabile, ajutandu-ne sa intelegem mai bine mintea umana si sa ne apropiem de fenomenele care au fost considerate intotdeauna ca fiind straine de experienta imediata, precum existenta fantomelor, telepatia, clarviziunea sau bioenergia. Enrique de Vicente este ziarist specializat in subiecte parastiintifice din 1968 si vicepresedinte al Societatii Spaniole de Parapsihologie. Conduce revista internationala "Ano Cero", pe care a fondat-o in 1990, si a fost colaborator la 50 de publicatii spaniole si din alte tari, ca si la mai mult de 20 de programe de radio si televiziune.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterile oculte ale mintii
Cartea Puterile oculte ale mintii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterile oculte ale mintii - Enrique de Vicente" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Conspiratia Satanei - Sir Gabi Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Sir Gabi
23,75 lei
CRIPTOPEDIA. DICTIONARUL FENOMENELOR PARANORMALE - KRAMER, David F.; MABERRY, Jonathan Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
KRAMER, David F.; MABERRY, Jonathan
27,55 lei
Mistere si fenomene stranii - Dennis Ray Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Dennis Ray
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational