Puterea gandului

Puterea gandului - Milton Cameron
Pret: 14,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea gandului
Comanda acum "Puterea gandului - Milton Cameron" de pe libraria ishop la pretul de 14,50 lei
Descriere carte:
TRANSFORMATI-VA GANDIREA PENTRU A VA TRANSFORMA VIATA!

Sunt sigur ca nu-i chiar prima oara cand auzi de "puterea gandului". Ia adu-ti tu aminte de cartile si basmele copilariei, de zane bune si vrajitori haini, de cate erau ei in stare, tocmai cu puterea asta, a gandului. Ei, sigur, mai aveau ei si alte alea cu care te dadeau gata si pentru care ii invidiai. Gata insa cu povestile, esti om in toata firea, iar chestiile alea, din copilarie, ai inceput oricum sa le cam dai uitarii. Da, stiu, altele ai acum pe cap, ambitii, de ce nu, dar si frustrari, din pacate.
Vestea buna e ca, de vrei sa-ncerci s-o scoti la capat cumva, sa cauti sa-ti implinesti visurile sau sa-ti invingi temerile si, la drept vorbind, atitudine asta usor defetista, prin care ai ajuns sa blestemi intamplarea, norocul, soarta, pe fiecare in parte sau pe toate la un loc, raspunsul ti-e cum nu se poate de mai la indemana. E chiar in tine insuti, in ceea ce in atatea randuri ai auzit ca s-ar numi ba "gandire pozitiva", ba "puterea subconstientului", ba "psihologie dinamica", ba "miracolul gandirii", ba "vizualizare creativa". Oricum s-ar numi ea, este vorba de automobilizare, de asumare a responsabilitatilor propriei vieti si a situatiilor in care te trezesti prins, a evenimentelor in care esti angrenat, caci, oricat ar fi de tentant sa te plasezi sistematic in postura de victima a destinului si de, ia fii tu sincer, comod, solutia este sa aduni toate elanurile din tine si curajul, pe care poate ca uitasei ca-l mai ai, sa te mobilizezi si sa ataci partitura responsabilitatii, a constructivei implicari. Este si ceea ce-ti propune cartea lui Milton Cameron, cai si metode simple, dar eficiente, prin care sa-ti dozezi eforturile, sa introduci rigoare in optimizarea potentialului, sa te plasezi intr-o ipostaza pe care, mai in gluma, mai in serios, as indrazni s-o plasez pe undeva pe la mijocul drumului dintre poanta-parabola de-a "trage totusi un loz" si aceea a adagiului "nosce te ipsum".

BAZELE GANDIRII POZITIVE (A fi si a deveni; Analizarea gandurilor; Evaluarea propriilor valori; Modificarea gandirii; Asimilarea ideilor noi; Transformarea angoasei in succes; Atragerea prosperitatii; Protejarea sanatatii; Un program de sapte zile; A actiona intr-un fel si a astepta cu totul altceva; Curatenia);

RUGACIUNEA SI GANDIREA POZITIVA (A te ruga lui Dumnezeu: mijlocul suprem; Rugaciunea traditionala; Rugaciunea de izbavire; Rugaciunea contemplativa; Rugaciunea stiintifica; Convingerea subconstientului);

ALTE TEHNICI (Folosirea creativitatii ca sprijin al gandirii; Trucuri pentru folosirea mai eficienta a mintii; Concluzii).


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea gandului
Cartea Puterea gandului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea gandului - Milton Cameron" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Charisma liderului - Gheorghe Aradavoaice Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Gheorghe Aradavoaice
12,30 lei
Puterea de convingere - Napoleon Hill Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Napoleon Hill
22,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala