Puterea din umbra

Puterea din umbra - Eduard Ovidiu Ohanesian
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea din umbra
Comanda acum "Puterea din umbra - Eduard Ovidiu Ohanesian" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Volumul Puterea din Umbra, o varianta imbunatatita si actualizata a Raportului Ohanesian, aduce in atentia cititorului modul in care lucreaza "sistemul ticalosit"? in Romania postdecembrista. Mai precis, Ohanesian Eduard Ovidiu propune o incursiune in lumea serviciilor secrete (de ieri si de astazi) din care veti afla cine conduce Romania, cu nume, biografii, fotografii, functii, grade, activitati, documente (unele clasificate), chestiuni pentru care de-a lungul timpului, jurnalistii curajosi au fost haituti, filati sau arestati sub diferite pretext.

Puterea din Umbra este o carte document despre istoria mai mult decat recenta, despre istoria imediata. Cumetrii, nepotisme, spagi, mita, nestingherite pe teritoriul romanesc: GRU - rusesc, JICA- japonez, SIBAT israelian sau CIA american. Manipulare, abuz, tradare si crima, sunt scoase rand pe rand de sub sintagma - Strict Secret. Sunt inserate numeroase elemente referitoare la serviciile secrete straine care actioneaza.

Raportul Ohanesian, documentul pe care se bazeaza aceasta carte, a fost depus la reprezentantele diplomatice ale aliatilor: UE, SUA, Marea Britanie, a fost trimis celor mai importanti jurnalisti romani ai momentului, institutiilor statului si a fost publicat in doua ziare din Statele Unite.

Ca urmare, autorul acestei carti, Ohanesian Eduard Ovidiu este la ora actuala, singurul jurnalist infierat cu manie proletara drept dusman al poporului pe site-ul Serviciului de Informatii Externe ( comunicatul din 13 aprilie 2007 de pe www.sie.ro), pentru ca si-a permis sa se puna cu EI, "tatucii neamului".

Un jurnalist impotriva cohortei de ofiteri de Securitate educati anti-UE si anti-NATO la inaltele scoli de spioni tip sovietic de la Baneasa, Gradistea sau Branesti.

Cartea Puterea din Umbra nu da verdicte, dar devoaleaza pas cu pas minciuna si manipularea, da pe fata fapte deosebit de grave, de la abuzuri comise de ofiterii sub acoperire infiltrati la toate nivelurile societatii romanesti ( politica, justitie, interne, externe, armata, servicii secrete), culminand cu acte de inalta tradare infaptuite de cei care au pretentia ca sunt democrati.

Materialele vor beneficia din loc in loc de N.O. (nota ofiterului), un scurt comentariu al oamenilor din sistem care au avut curaj sa vorbeasca.

Va trimit atasate, spre lecturare, fragmente din mai multe capitole ale cartii "Puterea din Umbra". - Eduard Ovidiu Ohanesian, Jurnalist

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea din umbra
Cartea Puterea din umbra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea din umbra - Eduard Ovidiu Ohanesian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Politice - Patapievici H.-R. Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Patapievici H.-R.
26,10 lei
Structura minciunii - Piotr Wierzbicki Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Piotr Wierzbicki
0,00 lei
Constiinta Conservatoare - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Paul Stewart, Chriss Riddell
24,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica