Puterea culorilor

Puterea culorilor - Marie-Claire Rossignol
Pret: 18,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea culorilor
Comanda acum "Puterea culorilor - Marie-Claire Rossignol" de pe libraria ishop la pretul de 18,95 lei
Descriere carte:
Traim intr-o lume plina de culoare. Culorile ne influenteaza starea de spirit si deciziile, ne pot vindeca, ne definesc personalitatea, caracterul si temperamentul. In functie de culoarea preferata, va veti regasi, in paginile acestei carti, cu toate defectele si calitatile, dorintele si visurile dumneavoastra. Veti afla care sint cele mai potrivite culori pentru a va calma sau pentru a va inviora. Sint prezentate, de asemenea, culorile aurei si semnificatiile acestora, precum si rolul culorii pietrelor in cromoterapie. Punand in aplicare diversele metode descrise in volum, veti reusi sa va regasiti echilibrul si armonia cu ajutorul culorilor.  

Cuprins: Cromoterapia: mod de utilizare ? Caracteristicile culorilor spectrului ? Chakrele: culoarea si actiunile lor ? Culorile si efectele aurei ? Pietre si metale utilizate in cromoterapie ? Luminarile colorate si efectele lor ? Piramidele: un atu suplimentar ? Personalitatea ?colorata?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea culorilor
Cartea Puterea culorilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea culorilor - Marie-Claire Rossignol" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Galvanoplastia spirituala - Omraam Mikhael Aivanhov Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Omraam Mikhael Aivanhov
18,04 lei
Nostradamus - Invazia musulmana in Europa - Mihnea Columbeanu, Serghei Maniu Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Mihnea Columbeanu, Serghei Maniu
18,71 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric