Putem creste copii buni intr-o lume negativa!

Putem creste copii buni intr-o lume negativa! - Zig Ziglar
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPutem creste copii buni intr-o lume negativa!
Comanda acum "Putem creste copii buni intr-o lume negativa! - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Ne asalteaza vestile proaste in legatura cu conditiile in care trebuie sa ne crestem copiii si nepotii. Conflictul dintre generatii este mai acut ca oricand, televiziunea are un rol coplesitor (de cele mai multe ori negativ) in formarea personalitatilor adolescentilor. Lumea deschisa si comunicatiile pun sub semnul intrebarii valorile morale perene.

Zig Ziglar , unul dintre cei mai importanti oratori si scriitori motivationali americani, consacra o carte intreaga acestui subiect, oferind solutii efective la problemele parintilor, astfel incat indoielile si atitudinile lor negative sa dispara.
Cat timp petreceti cu copiii, ce este disciplina, cum sa abordam educatia sexuala a tinerilor, cum sa folosim lauda si incurajarea, rolul atmosferei familiale si multe alte teme sunt tratate pe larg in aceasta carte fascinanta.
Autorul ne spune un lucru simplu, dar minunat: gandirea pozitiva si motivarea parintilor sunt factori cruciali in cresterea unor copii buni. Copiii sunt fiinte umane, si nu recolte sau calculatoare. Trebuie sa ne invatam copiii ca vreme de opt ore pe zi concurenta este foarte mare; dar atunci cand muncim o ora in plus, 90% din concurenta dispare. Psihologul in probleme de dezvoltare, Raymond Moore, in cartea sa S coala poate sa mai astepte , subliniaza ca ar fi mult mai bine daca scoala s-ar incepe la opt ani, si nu la sase ani. Din sufletul omului pornesc atitudinile sale si acestea sunt cele care determina altitudinea vietii sale, si nu aptitudinile. Pentru a forma imaginea de sine a copilului dumneavoastra, invatati-l bunele maniere.
Cheia succesului este sa profitati de esec. Deci, puneti-va centurile de siguranta, pentru ca, indiferent daca aveti copii mari sau mici, in paginile acestei carti exista informatii care va intereseaza.

Zig Ziglar este presedintele Companiei Zig Ziglar , care urmareste sa ajute pe cei ce vor sa-si foloseasca mai eficient resursele fizice, intelectuale si spirituale. Sute de firme din lumea intreaga ii folosesc cartile, casetele video si audio, cursurile de formare a angajatilor. In 1970, Zig Ziglar a devenit conferentiar profesionist, tinand cursuri in toata America si fiind considerat unul dintre cei mai respectati profesori. Dintre cartile lui (peste zece la numar) citam: See you at the top ( Ne vedem in varful piramidei ) si Zig Ziglar?s secrets of closing the sale ( Zig Ziglar despre secretele suceesului in vanzari. In prezent, calatoreste in lumea intreaga si a aparut alaturi de personalitati ale Americii, cum ar fi fostul presedinte Ronald Reagan, dr. Norman Vincent Peale, Paul Harvey, precum si alti numerosi congresmani si guvernatori americani.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Putem creste copii buni intr-o lume negativa!
Cartea Putem creste copii buni intr-o lume negativa! in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Putem creste copii buni intr-o lume negativa! - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa ne educam copiii - Aldo Naouri Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Aldo Naouri
33,25 lei
Sarcina - numaratoarea inversa - Susan Magee, Kara Nakisbendi Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Susan Magee, Kara Nakisbendi
37,52 lei
Bebelusul nostru - Carmen Saez, Ana Serna Vara Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Carmen Saez, Ana Serna Vara
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti