Psihoterapia existentiala

Psihoterapia existentiala - Irvin D. Yalom
Pret: 94,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihoterapia existentiala
  • Autor: Irvin D. Yalom
  • Editura: Trei
  • Colectia: Psihologie-Psihoterapie
  • Categoria: Psihoterapie
  • ISBN: 978-973-707-400-3
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 608
  • Format carte:
Comanda acum "Psihoterapia existentiala - Irvin D. Yalom" de pe libraria ishop la pretul de 94,05 lei
Descriere carte:
In centrul psihoterapiei existentiale: grijile fundamentale ale omului

Cele patru ?griji fundamentale ale omului? - moartea, libertatea, izolarea existentiala si lipsa de sens - se afla in centrul psihoterapiei existentiale care a fost si continua sa fie practicata in multe forme si in multe situatii, pe tot globul. In acest tratat, Irvin Yalom examineaza semnificatia fiecarei griji existentiale si tipurile de conflict care iau nastere din intalnirea omului cu ele. Bazandu-se pe experienta clinica, cercetarea empirica si marea literatura, Yalom arata cum fiecare dintre aceste preocupari se manifesta in cadrul personalitatii si psihopatologiei, si cum tratamentul psihoterapeutic poate beneficia in urma cunoasterii lor. Cartea ofera clinicianului o paradigma care sa ii permita sa inteleaga numeroase date clinice si sa formuleze o strategie terapeutica sistematica. Scrisa cu intelepciune, sensibilitate, eruditie si eleganta, Psihoterapia existentiala se adreseaza atat psihoterapeutilor in formare si clinicienilor cu experienta, cat si tuturor celor interesati de comportamentul uman.
Irvin D. Yalom este unul dintre cei mai cunoscuti psihoterapeuti contemporani. Profesor de psihiatrie la Facultatea de Medicina a Universitatii Stanford, a primit sapte premii pentru contribut iile sale in domeniul psihoterapiei. A scris numeroase lucrari dedicate psihoterapiei de grup si psihoterapiei individuale, dintre care, la editura Trei, au aparut: Calaul dragostei, Tratat de psihoterapie de grup, Cu fiecare zi mai aproape.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihoterapia existentiala
Cartea Psihoterapia existentiala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihoterapia existentiala - Irvin D. Yalom" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Empatia in psihoterapie - Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Leslie S. Greenberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Coord. Arthur C. Bohart, Coord. Lesli...
65,55 lei
Mecanismele de aparare. Teorie si aspecte clinice - Serban Ionescu, Marie-Madeleine Jacquet, Claude Lhote Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihoterapie
Serban Ionescu, Marie-Madeleine Jacqu...
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihoterapieCarti recomandate din categoria Psihoterapie