Psihologie si psihopatologie canina

Psihologie si psihopatologie canina - Maria Mihaita
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihologie si psihopatologie canina
Comanda acum "Psihologie si psihopatologie canina - Maria Mihaita" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata ofera un cadru de referinta practicianului veterinar si dresorului de caini.
Spre o mai coerenta prezentare, continutul lucrarii a fost structurat in trei parti: una de psihologie a speciei canine, una de psihopatologie si una de tratament al tulburarilor comportamentale.
In partea de psihologie au fost identificate si analizate principalele aspecte ale psihologiei si fiziologiei activitatii nervoase superioare, abordand conceptele de dezvoltare si normalitate psihica a vietii cainilor, prezentand succesiv procesele biologice ale perceptiei (senzatii, reprezentari, memorie si gandire, capacitate de imaginatie etc.), continuand cu procesele ce duc la exprimarea afectivitatii, ale personalitatii canine si ale temperamentului cu insistente asupra psihologiei cainelui "adolescent", perioada cu cea mai mare influenta asupra psihicului viitorului adult.
In partea de psihopatologie au fost identificate si sistematizate cele mai importante manifestari socio-psihopatologice la caini, incercand alaturarea lor de unele aspecte psihopatologice considerate ca avand etiopatogeneza comuna cu cele similare la om. Tulburarile comportamentale prezentate au fost incadrate in categoria tulburarilor de personalitate (unele tipuri de agresivitate), a psihonevrozelor (fobia, anxietatea), a tulburarilor induse de varsta inaintata, a tulburarilor de emotivitate si a instinctelor.
In cea de-a treia parte sunt prezentate cele mai importante modalitati de profilaxie specifica si nespecifica, precum si modalitatea de tratament alopat al afectiunilor comportamentale la caine.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihologie si psihopatologie canina
Cartea Psihologie si psihopatologie canina in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihologie si psihopatologie canina - Maria Mihaita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Medicina Legala Veterinara - Vol. Ii - ENACHE Traian, POPESCU Ovidiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina veterinara
ENACHE Traian, POPESCU Ovidiu
17,91 lei
Plante In Tratamentul Bolilor Parazitare La Om si Animale - RAPEANU Mitica, DIDA Ion C., GREERE Mariana, CRIVINEANU Maria, CRIVINEANU Victor Urmatoarea carte recomandata din categoria Medicina veterinara
RAPEANU Mitica, DIDA Ion C., GREERE M...
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Medicina veterinaraCarti recomandate din categoria Medicina veterinara