Psihocibernetica 2000

Psihocibernetica 2000 - Fundatia Maxwell Maltz, Bobbe Summer
Pret: 15,20 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihocibernetica 2000
Comanda acum "Psihocibernetica 2000 - Fundatia Maxwell Maltz, Bobbe Summer" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Fara indoiala ca Psihocibernetica a fost unul dintre cele mai importante programe ale secolului XX in ce priveste dezvoltarea personala. Bazele sale au fost puse in 1960 de dr. Maxwell Maltz , o personalitate remarcabila in domeniul medical, care a intuit din practica sa ceea ce oamenii de stiinta, neurologi si psihologi, vor descoperi ceva mai tarziu: anume ca imaginea de sine are o influenta covarsitoare asupra implinirii personale.

De-a lungul vremii, psihocibernetica a inspirat si a schimbat viata a zeci de milioane de oameni. Avem nevoie mai mult ca oricand de incredere si respect de sine, de echilibru, de curaj si de hotarare. Dr. Bobbe Sommer ofera zeci de tehnici de testare si strategii verificate, foarte practice si concrete, care ne ajuta sa ne gasim sau sa ne cream un loc de munca placut, pasionant, potrivit firii noastre, sa scapam de obiceiurile suparatoare sau de vicii, sa depasim amanarile si temerile irationale, sa ne asumam raspunderile fara sa ne simtim coplesiti sau sa stabilim relatii mai eficiente si mai sanatoase.

Cartea este un sprijin important pentru cei care doresc sa-si consolideze personalitatea, sa-si dobandeasca autenticitatea, sa preia controlul asupra propriei vieti.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihocibernetica 2000
Cartea Psihocibernetica 2000 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihocibernetica 2000 - Fundatia Maxwell Maltz, Bobbe Summer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Depresia - Viorel Olivian Pascanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Viorel Olivian Pascanu
8,45 lei
Psihologia dezvoltarii umane - Ana Muntean Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Ana Muntean
28,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie