Psihiatrii de pe strada Fenix

Psihiatrii de pe strada Fenix - Michael Segal
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPsihiatrii de pe strada Fenix
Comanda acum "Psihiatrii de pe strada Fenix - Michael Segal" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Psihiatrii de pe strada Fenix reprezinta debutul cu un volum de povestiri al scriitorului, fiind rezultatul a mai bine de 25 de ani de activitate in domeniul psihiatriei.

Michael Segal s-a nascut in 1957 la Bucuresti. Este absolvent al Institutului de Medicina si Farmacie Carol Davila, promotia 1985. Un an mai tarziu s-a stabilit in Israel, unde s-a specializat in psihiatrie. Actualmente, imbina activitatea de psihiatru intr-un spital de profil din nordul Israelului cu cea de cercetare. De asemenea, publica articole medicale pe teme din profilul in care activeaza. Totodata, ocupa postul de conferentiar la Facultatea de Medicina afiliata Technionului, Institutul Politehnic din Haifa.

A fost pasionat de literatura si a publicat poezii si aforisme inca din perioada studentiei, iar pe la sfarsitul anilor 70 a scris diverse articole care au aparut in presa.

Cine n-a vazut la un moment dat un om comportandu-se ciudat sau chiar actionand nebuneste? Ce ati gandit atunci? V-ati intrebat de ce se manifesta asa sau doar l-ati catalogat si ati trecut mai departe indiferenti? Exista oameni care nu raman impasibili, ci isi dedica intreaga viata ameliorarii simptomelor bolilor psihice, iar in unele cazuri chiar reusesc recuperarea unor astfel de pacienti. Cei care lupta impotriva unor astfel de afectiuni sunt, desigur, psihiatrii.

Uitati ce ati citit in Zbor deasupra unui cuib de cuci ori alte carti asemanatoare. Nu va ganditi la psihiatrul nebun din Tacerea mieilor, ciaflati mai degraba cazuri reale intalnite de un medic. Pentru ca eroii acestor povestiri sunt oameni adevarati ce au trecut prin traume majore si care lupta zi de zi cu boala sau cu amintirile.

Este vorba de un soc posttraumatic, de un sindrom post-comotie sau de ingerarea unei substante toxice? Pentru a descifra cauzele diverselor tulburari, psihiatrul trebuie sa descopere si sa puna cap la cap secvente disparate si aparent neimportante din viata pacientului. Procesul se aseamana cu deductiile detectivilor din romanele politiste, fiind la fel de captivant si de plin de neprevazut. S-ar putea ca unul dintre cazurile intalnite in aceasta carte sa va aminteasca de o persoana cunoscuta; poate fi vecinul, vanzatorul din colt sau chiar o ruda. Fireste, numele au fost schimbate

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Psihiatrii de pe strada Fenix
Cartea Psihiatrii de pe strada Fenix in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Psihiatrii de pe strada Fenix - Michael Segal" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vise paralele - Luis Garcia Jambrina Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Luis Garcia Jambrina
19,99 lei
Arta fugii. Povestiri - Ioan Petru Culianu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Ioan Petru Culianu
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri