Protocol si eticheta diplomatice

Protocol si eticheta diplomatice - Varsta Ioana
Pret: 94,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProtocol si eticheta diplomatice
  • Autor: Varsta Ioana
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Seria relatii internationale
  • Categoria: Economie
  • ISBN: 978-973-115-863-1
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 568
  • Format carte:
Comanda acum "Protocol si eticheta diplomatice - Varsta Ioana" de pe libraria ishop la pretul de 94,91 lei
Descriere carte:
Editura C.H. Beck va invita luni, 11 aprilie 2011, ora 14.00, la lansarea lucrarii Protocol si eticheta diplomatice a doamnei Ioana Varsta. Evenimentul va avea loc la Sala Gafencu, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (Aleea Alexandru 31).

Lumea in care traim este strans dependenta de contextul social, cultural sau politic. Dar, in primul rand depinde de noi insine. De felul in care suntem, de felul in care nu suntem, de felul in care fiecare dintre noi dorim sa fie lumea noasta.

Lucrarea de fata, destinata diplomatilor, este, de fapt, la fel de utila si celor din celelalte institutii publice, celor din companii, precum si tuturor celor care sunt interesati, prin felul in care se comporta zi de zi, indiferent de situatie, sa faca mediul in care traim mai bun, mai armonios, mai frecventabil. Si, poate, in primul rand mai predictibil, mai transparent, mai usor interpretabil.

In aceeasi masura, este o lucrare destinata responsabililor de protocol si de relatii publice care au ca obiective organizarea de evenimente sociale si care, indiferent de creativitatea pe care o investesc, nu pot eluda regulile de protocol.

Nu este o pledoarie pentru forma in detrimentul fondului. Este o pledoarie pentru forma in care persoanele comunica si relationeaza, din cele mai vechi timpuri pana astazi, in asa fel incat continutul mesajelor, transmise prin gesturi, atitudini sau cuvinte, sa fie ascultat si primit cu bunavointa. Este o pledoarie pentru eficienta in comunicare. Este, de asemenea, o pledoarie pentru modul in care fiecare dintre noi trebuie sa intelegem si sa respectam cultura din care facem parte, cea europeana, precum si modul in care sa interactionam cu persoane apartinand altor culturi.

Dincolo de aparentele uniformizante, protocolul si eticheta nu fac decat sa ne individualizeze si sa defineasca rafinamentul propriului stil.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Protocol si eticheta diplomatice
Cartea Protocol si eticheta diplomatice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Protocol si eticheta diplomatice - Varsta Ioana" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Teorie si practica econometrica - Vergil Voineagu, Emilia Titan, Radu Serban, Simona Ghita, Daniela Todose, Cristina Boboc, Daniel Pele Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Vergil Voineagu, Emilia Titan, Radu S...
33,25 lei
Romania Redux - Dimanescu Dan Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Dimanescu Dan
22,50 lei
Economie. Editia 2 - Coordonator Monica Dudian Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Coordonator Monica Dudian
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie