Protectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita

Protectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita - Selejan-Gutan Bianca
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProtectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita
Comanda acum "Protectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita - Selejan-Gutan Bianca" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Editia a treia a lucrarii Protectia europeana a drepturilor omului cuprinde o serie de elemente de noutate survenite in ultimii ani. Editia a treia a lucrarii Protectia europeana a drepturilor omului cuprinde o serie de elemente de noutate survenite in ultimii ani, cum ar fi: noi dezvoltari jurisprudentiale ale instantei de la Strasbourg, inclusiv prin tratarea unora din cele mai recente hotarari impotriva Romaniei, dar si prin valorificarea unor hotarari de impact in domenii controversate; modificarile survenite in dreptul Uniunii Europene, cu privire speciala asupra drepturilor fundamentale si a prevederilor dedicate acestora din Tratatul de la Lisabona; infiintarea Agentiei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene s.a.

Volumul de fata se adreseaza studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, dar si practicienilor interesati de domeniul din ce in ce mai dinamic al protectiei europene a drepturilor omului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Protectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita
Cartea Protectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Protectia europeana a drepturilor omului. Editia 3, revizuita si adaugita - Selejan-Gutan Bianca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Protectia juridica a drepturilor omuluiCarti recomandate din categoria Protectia juridica a drepturilor omului