Proiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2)

Proiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2) - Davidescu Niculae
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2)
Comanda acum "Proiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2) - Davidescu Niculae" de pe libraria ishop la pretul de 27,25 lei
Descriere carte:
Desi extrem de documentata, lucrarea este in acelasi timp sintetica si explicita si se adreseaza, in primul rand, studentilor Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice, studentilor de la alte facultati cu profil economic, de stat sau particulare, specialistilor din: societatile comerciale, bancare, sistemul CEC, bursele de valori, administratiile financiare, societatile de asigurare-reasigurare si de schimb valutar, informaticienilor din sfera financiar-contabila, financiar-bancara, precum si managerilor si practicienilor din domeniul financiar-contabil / financiar-bancar.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Proiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2)
Cartea Proiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Proiectarea Sistemelor Informatice Prin Limbajul Unified Modeling Language (psi 2) - Davidescu Niculae" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
PC. Elemente de baza si utilizare - Silvia Curteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Silvia Curteanu
35,10 lei
PC. Ghid de utilizare - Silvia Curteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Calculatoare / Informatica
Silvia Curteanu
17,57 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Calculatoare / InformaticaCarti recomandate din categoria Calculatoare / Informatica