Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD)

Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD) - Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu, Stefan Tanasa
Pret: 28,02 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProgramare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD)
Comanda acum "Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD) - Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu, Stefan Tanasa" de pe libraria ishop la pretul de 28,02 lei
Descriere carte:
Lucrarea descrie in detaliu unul dintre cele mai folosite standarde de programare pe partea server a aplicatiilor destinate Web-ului: CGI (Common Gateway Interface), punind un accent deosebit asupra elaborarii de aplicatii CGI in doua dintre limbajele de tip script, larg utilizate pe platforma Linux: shell-ul bash si limbajul Perl. Alaturi de ilustrarea celor mai interesante si mai utile caracteristici ale acestor limbaje, autorii insista asupra prelucrarii practice a datelor prin intermediul serverelor de baze de date relationale (e.g. MySQL sau PostgreSQL) si a documentelor XML (Extensible Markup Language). Numeroasele studii de caz prezentate demonstreaza flexibilitatea si usurinta in realizarea de aplicatii Web complexe, utilizind exclusiv tehnologii si sisteme deschise. CD-ul care insoteste lucrarea cuprinde atit codurile-sursa ale majoritatii exemplelor si studiilor de caz prezentate, cit si documentatii suplimentare, programe si aplicatii utile pentru experimentarea si aprofundarea materialului din carte, disponibile pentru diferite distributii Linux sau alte platforme.Volumul poate fi folosit in cadrul laboratoarelor si orelor de tehnologii Web, fiind destinata atit studentilor si elevilor din facultatile si liceele cu profil informatic, cit si proiectantilor si administratorilor Web si tuturor celor interesati de domeniul stiintei calculatoarelor. De asemenea, lucrarea poate fi considerata o initiere utila in problematica limbajelor script bash si Perl, instrumente indispensabile in administrarea si programarea in principal a mediilor Linux, dar disponibile si pe alte platforme.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD)
Cartea Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Programare Web in bash si Perl (Cartea include si un CD) - Sabin Buraga, Victor Tarhon-Onu, Stefan Tanasa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Microsoft Visual FoxPro 7.0 - Gabriel Dima Urmatoarea carte recomandata din categoria Programare
Gabriel Dima
19,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ProgramareCarti recomandate din categoria Programare