Programare SQL-Oracle caiet de laborator

Programare SQL-Oracle caiet de laborator - Silca Ilici
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProgramare SQL-Oracle caiet de laborator
  • Autor: Silca Ilici
  • Editura: All
  • Colectia: Invatamint Liceal
  • Categoria: Clasa a XII-a
  • ISBN: 973-571-921-0
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 152
  • Format carte:
Comanda acum "Programare SQL-Oracle caiet de laborator - Silca Ilici" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
SQL (Structured Query Language - Limbaj Structurat de Interogare) este un limbaj de programare specific lucrului cu bazele de date, devenit un standard in domeniu si fiind cel mai popular limbaj utilizat pentru creearea, modificarea, regasirea si manipularea datelor de catre Sistemele de Gestiune a Bazelor de Date (S.G.B.D.-uri) relationale. SQL este un limbaj de programare formal, usor de invatat, neprocedural, care permite utilizatorilor sa interactioneze cu bazele de date, atat prin accesul la continutul, cat si la structura acestora.

  Pentru a rula programe SQL este necesar un sistem de gestiune a bazelor de date. Oracle reprezinta cel  mai utilizat sistem de gestiune a bazelor de date relationale, fiind recunoscut prin nivelul inalt de securitate pe care-l ofera. Oracle este un sistem de gestiune a bazelor de date complet relational, extins, cu facilitati din tehnologia orientata obiect (OO), fiind operational pe toata gama de calculatoare (micro, mini, mainframe) sub diverse sisteme de operare.

Caietul de laborator Programare SQL - ORACLE urmareste fixarea continuturilor din programa scolara si este organizat in 16 lectii, usor de inteles, pe parcursul carora se regasesc sectiunile:

Breviar teoretic

Exemple

Probleme propuse

Rebus

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Programare SQL-Oracle caiet de laborator
Cartea Programare SQL-Oracle caiet de laborator in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Programare SQL-Oracle caiet de laborator - Silca Ilici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Informatica XII modulul 3 POO si PV - Mariana Milosescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Mariana Milosescu
12,35 lei
Istorie. Manual pentru clasa a XII-a - Magda Stan, Cristian Vornicu Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Magda Stan, Cristian Vornicu
18,64 lei
Fizica F1+f2 Manual Pentru Clasa A 12-a  - Andrei Petrescu, Adriana Petrescu, Andreea Rodica Sterian Urmatoarea carte recomandata din categoria Clasa a XII-a
Andrei Petrescu, Adriana Petrescu, An...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Clasa a XII-aCarti recomandate din categoria Clasa a XII-a