Profu'

Profu' - Jean-Pierre Dopagne
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProfu'
Comanda acum "Profu' - Jean-Pierre Dopagne" de pe libraria ishop la pretul de 27,00 lei
Descriere carte:
Profu' are cea mai frumoasa meserie din lume. E ca pamantul, face samanta sa incolteasca. Erou modern, el refuza sa se dea batut, viseaza sa-i redea scolii sufletul pierdut. Acest idealist, zdruncinat de violenta din mediul liceal, comite o fapta ireparabila, isi impusca elevii din ultimul an de liceu. "Elevii sunt ca animalele, nu inteligenta ii conduce, ci instinctul". Autorul ne altereaza amintirile zilelor de scoala pentru a ne speria, pentru a ne face sa radem si mai ales pentru a ne da de gandit. (www.dopagne.com)

"Reusita exceptionala a acestui text consta doar in frumusetea neobisnuita si deplina a confesiunii sale. Puritatea acestei povesti se transmite cel mai simplu prin adevarul ei. Teatrul inseamna - ideal - adevar. Un adevar pe care si noi il gandim, dar nu avem curajul sa-l rostim. De ce? Profu'! il spune. Imi iubesc parintii, pastrez in suflet profesorii care m-au invatat ceva, dar asta e o alta poveste. Ceva rau s-a intamplat intre timp si nu stiu daca se va indrepta. Vreti sa ma ajutati?" ( Razvan Vasilescu )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Profu'
Cartea Profu' in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Profu' - Jean-Pierre Dopagne" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Apel catre lichele (audiobook) - Liiceanu Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Liiceanu Gabriel
21,15 lei
Hagi Tudose (audiobook) - Stefanescu Delavrancea Barbu Urmatoarea carte recomandata din categoria Audiobooks
Stefanescu Delavrancea Barbu
21,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AudiobooksCarti recomandate din categoria Audiobooks