Profesionist in vanzari - Editia a II-a

Profesionist in vanzari - Editia a II-a - Nido R. Qubein
Pret: 26,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProfesionist in vanzari - Editia a II-a
Comanda acum "Profesionist in vanzari - Editia a II-a - Nido R. Qubein" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de dumneavoastra! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar tine in intregime de felul in care ganditi si va comportati ca agent de vanzari.
In nici o alta profesie succesul nu este atat de strans legat de performanta. Unii oameni presupun ca a vinde e un talent innascut ? il ai sau nu. Gresit! Pentru ca vanzarea, indiferent cat talent ati avea, nu este doar o arta de care trebuie sa dispuneti. Este si o disciplina care trebuie insusita.
Cartea de fata va ofera tehnicile, abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va afirma. Informatiile incluse aici reprezinta fundamentul in domeniul vanzarilor. Ele au fost extrase de autor din experienta multor oameni de succes, fiind testate si confirmate de el insusi. Urmati-le si? veti atinge maiestria in vanzari!

Nido Qubein este presedintele unei corporatii internationale de consultanta in management, care are clienti de-a lungul si de-a latul Statelor Unite, precum si in multe alte tari. Este expert in conceptualizarea, crearea si furnizarea de sisteme comportamentale complet integrate ? pentru angajati si pentru liderii acestora.
Este partener in alte cateva companii si membru in consiliile multor universitati, corporatii si institutii comunitare. A fost distins cu numeroase premii si titluri, printre care: gradul de doctor in drept, Medalia de Onoare a Congresului din Ellis Island, premiul Cavett (cunoscut ca fiind echivalentul Oscarului pentru oratorii profesionisti); de asemenea, a fost inclus in muzeul Hall of Fame pentru Marketing si Vanzari Internationale si a fost declarat Cetateanul Anului in High Point, Carolina de Nord (unde si locuieste).
Sustine in fiecare an peste o suta de discursuri la conventii si conferinte, in seminarii si intalniri pe teme de vanzari si in cadrul sesiunilor de comunicari destinate persoanelor cu functii executive. A scris carti si a inregistrat programe audio si video de instruire, care au fost traduse in mai multe limbi. www.nidoqubein.com


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Profesionist in vanzari - Editia a II-a
Cartea Profesionist in vanzari - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Profesionist in vanzari - Editia a II-a - Nido R. Qubein" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strategii pentru brandingul de success. Notorietatea si longevitatea unei marci - Hamish Pringle, Peter Field Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Hamish Pringle, Peter Field
37,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate