Profesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta

Profesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta - Madalin Niculeasa
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProfesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta
Comanda acum "Profesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta - Madalin Niculeasa" de pe libraria ishop la pretul de 35,00 lei
Descriere carte:
In mod incontestabil, profesiile liberale constituie o realitate sociala si juridica care nu poate fi ignorata de nici un actor al vietii sociale si juridice. Modul in care profesiile liberale sunt reglementate contribuie in mod decisiv la asezarea sociala a acestei institutii.

Consistenta structurala si materiala a acestei institutii ne-a determinat sa avem o abordare globala si sa evitam pe cat posibil analiza fiecarei profesii liberale in parte.

Trasaturile si caracteristicile profesiilor liberale contribuie in mod decisiv la delimitarea profesiilor liberale de alte categorii de profesii, care desi formal poarta denumirea de profesii liberale, in esenta nu intrunesc trasaturile si caracteristicile necesare unei profesii liberale.

Analiza profesiilor liberale din perspectiva juridica, in contextul social actual bantuit de tranzitia de la modernism la postmodernism, constituie o incadrare socio-juridica a unei institutii in permanenta evolutie atat din punct de vedere social cat si din punct de vedere juridic.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Profesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta
Cartea Profesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Profesiile liberale - reglementare, doctrina, jurisprudenta - Madalin Niculeasa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Curs de drept  notarial - Ioan Popa Urmatoarea carte recomandata din categoria Profesii juridice
Ioan Popa
40,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Profesii juridiceCarti recomandate din categoria Profesii juridice