Procedura penala. Partea generala. Partea speciala

Procedura penala. Partea generala. Partea speciala - Udroiu Mihail
Pret: 66,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProcedura penala. Partea generala. Partea speciala
Comanda acum "Procedura penala. Partea generala. Partea speciala - Udroiu Mihail" de pe libraria ishop la pretul de 66,40 lei
Descriere carte:
Lucrarea reprezinta o analiza structurata si sistematizata a principalelor institutii de drept procesual penal, fiind avuta in vedere tematica solicitata la examenele de licenta, admitere in magistratura sau avocatura, de promovare in functii de executie a magistratilor, sau la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv de definitivat al avocatilor stagiari.La elaborarea lucrarii au fost luate in considerare si ultimele modificari ale Codului de procedura penala aduse prin Legea nr. 177/2010 si prin Legea nr. 202/2010 (Mica reforma").
 Pe langa opiniile teoretice, sunt prezentate cele mai relevante solutii pronuntate de instantele romane de-a lungul timpului cu privire la institutiile studiate.
 In esenta lucrarea urmareste sistematizarea si sintetizarea opiniilor sau solutiilor concordante exprimate in literatura de specialitate romana si straina in materie procesual penala, adica ceea ce ramane in bagajul de cunostinte al cititorului dupa lecturarea miilor de pagini de doctrina si jurisprudenta.
Autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere in magistratura sau promovare in functii de executie a magistratilor, propune, de asemenea, peste 150 de grile pentru verificarea cunostintelor in domeniul procedurii penale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Procedura penala. Partea generala. Partea speciala
Cartea Procedura penala. Partea generala. Partea speciala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Procedura penala. Partea generala. Partea speciala - Udroiu Mihail" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Culegere de spete in materie procesual-penala - Anca-Lelia Lorincz, Sorin Corlateanu, Gianina-Anemona Radu, Petrica Marius Popa Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual penal
Anca-Lelia Lorincz, Sorin Corlateanu,...
29,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual penalCarti recomandate din categoria Drept procesual penal