Procedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta

Procedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta - Buta Gheorghe, Deleanu Ion
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProcedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta
Comanda acum "Procedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta - Buta Gheorghe, Deleanu Ion" de pe libraria ishop la pretul de 39,00 lei
Descriere carte:
Institutionalizarea si in Romania a procedurii somatiei de plata si in perspectiva unor reglementari europene a injonctiunii de plata demonstreaza, iarasi, ca problemele practice sunt mult mai prolifice decat solutiile legislative.
O sinteza a doctrinei si a jurisprudentei este, poate, utila, atat in procesul realizarii jurisprudentiale a reglementarilor actuale, cat si pentru adecvarea sau readecvarea acestor reglementari.
Observatiile si sugestiile facute in acest scop sunt, fireste, ca intotdeauna, ele insele discutabile, dar pot constitui un reper pentru eventuale proiecte si in acest domeniu.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Procedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta
Cartea Procedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Procedura Somatiei De Plata. Doctrina si Jurisprudenta - Buta Gheorghe, Deleanu Ion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
JurisprudentaCarti recomandate din categoria Jurisprudenta