Probleme De Fizica Pentru Gimnaziu

Probleme De Fizica Pentru Gimnaziu - Mihail Sandu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProbleme De Fizica Pentru Gimnaziu
  • Autor: Mihail Sandu
  • Editura: All
  • Colectia: Invatamint Gimnazial
  • Categoria: Fizica
  • ISBN: 973-684-662-5
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 424
  • Format carte:
Comanda acum "Probleme De Fizica Pentru Gimnaziu - Mihail Sandu" de pe libraria ishop la pretul de 32,90 lei
Descriere carte:
Aflata la a cincea editie, culegerea se remarca prin continutul atractiv, structura logica, dar si prin corectitudinea stiintifica. Autorul foloseste un limbaj adecvat varstei si nivelului gimnaziului si ofera elevilor nu atat solutii la probleme, cat mai ales cai de a ajunge la rezolvarile propuse. Sunt prezentate proprietatile fizice, marimile fizice si masurarea lor, iar apoi sunt abordate domeniile de baza ale fizicii: mecanica, termodinamica, electricitatea si magnetismul, optica geometrica. Elementul definitoriu al lucrarii este modul practic prin care autorul ne introduce in lumea fizicii, mentinand in permanenta legatura cu fenomenele vietii de zi cu zi. O minte curioasa, iscoditoare, care doreste sa inteleaga toate de ce?-urile din Univers, va fi atrasa spre rezolvarea problemelor din aceasta culegere. Profesorul universitar Mihail Sandu este binecunoscut in lumea fizicii ca autor prolific de culegeri de probleme, dar si pentru implicarea sa in concursurile scolare de prestigiu, cum ar fi Evrika sau diferitele etape ale Olimpiadei de Fizica si de Astronomie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Probleme De Fizica Pentru Gimnaziu
Cartea Probleme De Fizica Pentru Gimnaziu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Probleme De Fizica Pentru Gimnaziu - Mihail Sandu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Elemente de mecanica solidelor deformabile si teoria ruperii - Ciuca Ion , Bolcu Dumitru , Stanescu Marius Marinel Urmatoarea carte recomandata din categoria Fizica
Ciuca Ion , Bolcu Dumitru , Stanescu ...
61,75 lei
Probleme de fizica Xl-Xll - Anatolie Hristev Urmatoarea carte recomandata din categoria Fizica
Anatolie Hristev
24,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FizicaCarti recomandate din categoria Fizica