Probele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie

Probele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie - Theodor Mrejeru 
							,													 Bogdan Mrejeru
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProbele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie
Comanda acum "Probele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie - Theodor Mrejeru 
							,													 Bogdan Mrejeru" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
Probele au o importanta deosebita in solutionarea legala si temeinica a cauzelor penale. Organelor judiciare si partilor le revine sarcina dministrarii probelor in procesul penal in scopul cunoasterii faptelor, a descoperirii si dovedirii adevarului, pentru aprecierea justa si completa a modului in care s-a savarsit o infractiune.
Lucrarea "Probele in procesul penal" prezinta sistemul probator ca ansamblu de norme juridice care reglementeaza probele si mijloacele de proba.

Aspectele teoretice analizate, precum si jurisprudenta selectata sunt de natura sa puna in evidenta o lucrare de real interes pentru specialistii dreptului.

- Notiunea, importanta si clasificarea probelor in procesul penal
- Obiectul probatiunii
- Sarcina probatiunii
- Mijloacele de proba (declaratiile partilor si ale martorilor, inscrisurile, inregistrarile audio sau video, mijloacele materiale de proba, constatarile tehnico-stiintifice, medico-legale si expertizele judiciare)
- Jurisprudenta referitoare la probe si mijloacele de proba

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Probele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie
Cartea Probele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Probele in procesul penal - Aspecte teoretice si jurisprudenta in materie - Theodor Mrejeru , Bogdan Mrejeru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Drept Procesual Penal. Partea Speciala - Crisu Anastasiu Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual penal
Crisu Anastasiu
45,78 lei
Codul de procedura penala - Editie ingrijita de Luciana Mera, Lucia Rog, Lia Savonea, Remus Budai Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept procesual penal
Editie ingrijita de Luciana Mera, Luc...
170,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept procesual penalCarti recomandate din categoria Drept procesual penal