Proba mierii

Proba mierii - Salwa al Neimi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProba mierii
Comanda acum "Proba mierii - Salwa al Neimi" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
O confesiune care a zguduit lumea araba

In 2007, Editura Riad El-Rayyes din Beirut a publicat Proba mierii , un roman erotic scris in limba araba. Cartea a fost considerata un fenomen fara precedent in tarile islamice si a creat un adevarat soc in presa si in randul publicului. Scrisa cu mult umor si voluptate, Proba mierii este o poveste senzuala care combina cu subtilitate marturisiri ale autoarei, fragmente vechi de texte erotice apartinand traditiei uitate a literaturii clasice arabe si istorii despre aventurile amoroase ale unor femei din zilele noastre ce traiesc sub sceptrul mentalitatii musulmane.

?(...) Primul loc in topul vanzarilor din Liban si bestseller in toata lumea araba. Interesant este ca aceasta carte a fost aplaudata de cotidianul libanez Al-Akhbar, ziar apropiat de Hezbollah, care a laudat curajul scriitoarei de a publica primul roman erotic arab.? Cotidianul

?Roman erotic prin excelenta, Proba mierii marcheaza un moment decisiv in literatura araba moderna.? Al-Akhbar, Liban

?Salwa Al Neimi anunta declinul unui mare tabu al lumii arabe: sexul!? Reuters

?Cea mai indrazneata scriitoare de limba araba.? aljazeera.net

?A zis cineva ca nu exista sex in societatea islamica? - se intreaba autoarea. Dimpotriva! Iata o carte energica si culta care este dovada acestui fapt. Un roman care, de la aparitia sa, in 2007, se inscrie pe lista celor mai bune vanzari de carte din lumea araba.? Elle

Salwa Al Neimi s-a nascut la Damasc, iar in anii ?70 s-a mutat la Paris pentru a-si completa studiile in literatura araba si teatru. In 1980 publica primul volum de poeme, in scurt timp devenind, prin articolele sale, o prezenta apreciata in presa araba. In 1994, publica primul volum de proza scurta, urmat in 1996 si 1999 de doua colectii de poezie. In prezent, traieste la Paris unde lucreaza ca ofiter de presa pentru Institut du Monde Arabe. Romanul Proba mierii a aparut in limba araba in martie 2007 si urmeaza a fi tradus in peste 20 de limbi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Proba mierii
Cartea Proba mierii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Proba mierii - Salwa al Neimi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Potentialul erotic al sotiei mele - Foenkinos David Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Foenkinos David
0,00 lei
Cealalta Fata A Sexului - Valerie Tasso Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Valerie Tasso
20,61 lei
Nopti orientale - Zully Mustafa Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Zully Mustafa
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica