Printul Fermecat

Printul Fermecat - GRIMM Fratii, Adapt. PETRESCU Razvan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrintul Fermecat
Comanda acum "Printul Fermecat - GRIMM Fratii, Adapt. PETRESCU Razvan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin " de pe libraria ishop la pretul de 3,51 lei
Descriere carte:
A fost odata ca niciodata, ma rog, stiti si voi deja, in vremea aceea indepartata, in care totul era posibil. Cum ar fi ca o vrajitoare amarnica sa prefaca un preafrumos si bun fecior de imparat intr-un broscoi hidos, iar acesta sa-si afle salasul, ca jivina, tocmai in curtea unui alt palat imparatesc, acolo unde fata mai mica a stapanului locului obisnuia sa bata mingea ei preferata, cu totul si cu totul de aur. Iar a mai apriga speranta a feciorului de imparat, ca sa scape de vraja cea aspra ce apasa asupra sa, nu era alta decat aceea de-a o face pe printesa asta, in fantana careia se aciuise si sarmanul de el, sa-l ingrijeasca si sa se apropie de el. Nu-i asa ca a cam inceput sa va placa povestea? Dar ia stati putin! Daca tot v-am pus pe ganduri, ce-ar fi sa-i rugati pe cei din casa (parinti, bunici sau frati mai mari) sa v-o citeasca sau, daca sunteti deja in stare s-o faceti singuri, treceti neintarziat la treaba! Dar nu asa, cu mana goala! Sa aveti la voi si ceva creioane colorate, poate chiar ascutite. Distractia e mult mai mare decat v-ati fi putut-o inchipui!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Printul Fermecat
Cartea Printul Fermecat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Printul Fermecat - GRIMM Fratii, Adapt. PETRESCU Razvan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Frumoasa din padurea adormita - Fratii Grimm Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de colorat
Fratii Grimm
1,90 lei
MOTANUL INCALTAT, dupa Charles Perrault - ANDREESCU, Serban Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de colorat
ANDREESCU, Serban
6,65 lei
Pupaza din tei - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de colorat
***
1,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de coloratCarti recomandate din categoria Carti de colorat