Principiul micului pinguin

Principiul micului pinguin - Denis Doucet
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrincipiul micului pinguin
Comanda acum "Principiul micului pinguin - Denis Doucet" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
Cartea de fata debuteaza cu o povestioara alegorica de ai carei protagonisti - pinguinul Little Boy si foca Big Mouth - se va folosi autorul pentru a-si ilustra principiile dezvoltate.

Denis Doucet, psiholog clinician de peste douazeci de ani, se intreaba "Suferim oare de incapacitatea de a ne adapta la mediul nostru si la ceilalti? Poate nu, raspunde el. Poate suntem prizonierii unei logici absurde. Poate ne pierdem timpul adaptandu-ne la ce e in jurul nostru, in loc sa facem ceva ca sa schimbam lucrurile". In continuare, el expune o serie de remedii in vederea eliminarii relelor cauzate de manipularile exterioare individului.

O lucrare foarte interesanta, inteligent scrisa, la un nivel intelectual elevat, cu o participare plina de umor si de sarcasm a scriitorului. Un indreptar de viata, o invitatie la reflectii asupra mediului ce actioneaza asupra noastra - fiecare dintre noi fiind intr-o masura Little Boy, atras de dobandirea unor bunuri materiale valabile azi, dar care se devalorizeaza maine.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Principiul micului pinguin
Cartea Principiul micului pinguin in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Principiul micului pinguin - Denis Doucet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Simplu si rapid: Organizeaza-te - Donna Smallin Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Donna Smallin
27,07 lei
Aspecte psihosociale ale saraciei - Adrian Neculau, Gilles Ferreol Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Adrian Neculau, Gilles Ferreol
8,45 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata