Primul meu dictionar ilustrat englez-roman

Primul meu dictionar ilustrat englez-roman  - De Agostini
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrimul meu dictionar ilustrat englez-roman
Comanda acum "Primul meu dictionar ilustrat englez-roman  - De Agostini" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
Acest dictionar bilingv a fost creat pe baza unor criterii obiective, de catre o echipa de experti in didactica si lexicografie, cu o indelungata experienta in domeniu, si contine un dictionar englez-roman si unul roman-englez.

Tinand cont de specificitatea lumii culturale anglo-saxone, in cadrul dictionarului englez-roman a fost acordat un spatiu adecvat termenilor si expresiilor caracteristice acestei culturi. Dictionarul englez-roman are circa 3 800 de intrari.

Cuvintele-intrare din dictionarul roman-englez sunt in numar de aproximativ 3 200. S-a ajuns la aceasta selectie dupa ce s-a luat in considerare frecventa de folosire a cuvintelor in mediul copiilor si al adolescentilor, prezenta cuvintelor in textele literare, uzantele limbii vorbite si raportarea la modul de exprimare al elevilor.

Circa 600 de ilustratii color si planse, insotite de explicatii atat in engleza, cat si in romana, inlesnesc asimilarea cuvintelor. Toate cuvintele si frazele englezesti care apar in dictionar au indicata pronuntia. Primul meu dictionar ilustrat englez-roman, roman-englez , elaborat de prestigioasa editura italiana DeAgostini si adaptat la cerintele limbii romane, va fi un ajutor important pentru copiii care incep studiul limbii engleze.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Primul meu dictionar ilustrat englez-roman
Cartea Primul meu dictionar ilustrat englez-roman  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Primul meu dictionar ilustrat englez-roman - De Agostini" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dictionar European De Conversatie - Redactor: Simona Rosetti Urmatoarea carte recomandata din categoria Dictionare bilingve
Redactor: Simona Rosetti
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Dictionare bilingveCarti recomandate din categoria Dictionare bilingve