Primul meu atlas geografic

Primul meu atlas geografic  - Octavian Mandrut
Pret: 26,12 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrimul meu atlas geografic
Comanda acum "Primul meu atlas geografic  - Octavian Mandrut" de pe libraria ishop la pretul de 26,12 lei
Descriere carte:
Atlasul se adreseaza elevilor din ciclul primar interesati de geografie, putand fi utilizat nu numai in clasa a IV-a, pe parcursul intregului an scolar, ci si in continuare, in clasa a V-a. De asemenea, poate fi folosit de catre invatatori ca suport didactic pentru orele de geografie.

Lucrarea de fata pastreaza esenta programei scolare de geografie, fiind primul atlas al elevului, in care hartile prezentate sunt ordonate de la localitatea natala la planeta. Atlasul este organizat in patru mari capitole, denumite, in procesul educational, unitati de invatare: I. Orizontul local si apropiat; II. Romania - elemente de geografie generala; III. Romania - geografie regionala; IV. Romania in Europa si in lume.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Primul meu atlas geografic
Cartea Primul meu atlas geografic  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Primul meu atlas geografic - Octavian Mandrut" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlas geografic pentru gradinita - David Wright, Rachel Noonan Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase/Enciclopedii
David Wright, Rachel Noonan
33,24 lei
Mic atlas geografic (cartonat/necartonat)  - Octavian Mandrut Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase/Enciclopedii
Octavian Mandrut
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase/EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase/Enciclopedii