Primul imparat al Chinei

Primul imparat al Chinei - Jonathan Clements
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrimul imparat al Chinei
  • Autor: Jonathan Clements
  • Editura: All
  • Colectia:
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 978-973-571-756-8
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: B5 130x200
Comanda acum "Primul imparat al Chinei - Jonathan Clements" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:

Este povestea adevarata a lui Ying Zheng cel care a unit China, a ridicat Marele Zid chinezesc si al carui mormant este pazit de celebra armata de teracota. Incoronat inca de mic rege in statul Qin, Zheng este produsul unui regim dominator, brutal si nemilos. sase regi rivali au stat intre el si izbanda. A invadat statul Qi tara celor Piosi in cautarea unui dispozitiv magic legendar despre care se spunea ca putea aduce pe pamant puterea zeilor. Dupa ce a supravietuit tentativei de asasinat pusa la cale de Printul Rosu un prieten din copilarie s-a razbunat pe acesta distrugandu-i regatul, asa-numita tara a Randunelelor. Inainte de a porni un razboi vrajitoresc impotriva mortii insasi, a poruncit umilirea unui munte, arderea tuturor cartilor „inutile”si ingroparea de vii a unor carturari neajutorati.

Aceasta carte este singura din afara hotarelor Asiei care relateaza intreaga poveste a vietii Primului imparat, a legendelor despre el si a legilor pe care le-a decretat. Aduce la lumina intrigile si scandalurile care i-au macinat familia, analizeaza criza imigratiei care a fost cat pe ce sa-i distruga regatul si ne ofera o imagine fugara infricosatoare a vietii de zi cu zi intr-o tara aflata sub o conducere absolutista.

Jonathan Clements este autor, co-autor sau traducator a peste 30 de carti, printre care The Moon in the Pines, Confucius: A Biography (Confucius. O biografie, aparuta la Editura ALL, 2005) sau Pirate King: Coxinga and the Fall of the Ming Dynasty.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Primul imparat al Chinei
Cartea Primul imparat al Chinei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Primul imparat al Chinei - Jonathan Clements" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Testamentul lui Hitler - Herman Rothman Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Herman Rothman
23,66 lei
Pachetul Descoperirea Istoriei (6 Titluri) - WHITEHALL David, AYLLET J.F., MANTIN Peter, PULLEY Richard, BARTLEY Paula, BOURDILLON Hilary, WARDLE Elizabeth, Trad. DECEI Lia, MAGIRU Anca, SEGARCEANU Amalia, Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
WHITEHALL David, AYLLET J.F., MANTIN ...
34,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie