Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi

Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi - Ian McEwan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi
  • Autor: Ian McEwan
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xx
  • Categoria: Nuvele si povestiri
  • ISBN: 978-973-46-1860-6
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 348
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi - Ian McEwan" de pe libraria ishop la pretul de 26,55 lei
Descriere carte:
"Au fost ca o cercetare de laborator pentru mine. Am avut sansa sa incerc diferite lucruri, sa ma descopar pe mine insumi ca scriitor" ? spunea Ian McEwan despre poves­tirile adunate in volumul cu care a debutat in 1975. Fiind opera unui tinar care experimenteaza cu propriile im­pulsuri si limite, il vom descoperi intr-o ipostaza preocu­pata de ideea adolescentei, acea demarcare fina si, de cele mai multe ori, confuza intre copilarie si maturitate, in care frinturi de inocenta intilnesc revelatii din lumea adultilor. Tensionate, uneori sumbre, de atmosfera, poves­tirile din acest volum exploreaza teme sexuale, perver­siunea si grotescul, in varii si neasteptate forme, si ne arata cum crima se poate naste din monotonia existentei, cum perversitatea poate decurge dintr-o curiozitate ado­lescentina, iar raul in stare pura poate fi solutia unei insuportabile singuratati.

"Un scriitor talentat, sprijinit de o imaginatie absolut originala." (Julian Barnes)

"Prima dragoste, ultimele ritualuri... reprezinta o performanta stralucita, impresionanta si stranie deopotriva." ( The Observer )    

"Un autor care-si stapineste perfect mijloacele epice. Povestirile lui Ian McEwan, cu scriitura lor calma, precisa si incarcata de senzualitate, stau sub semnul realismului magic ? o transfigurare a realitatii inconjuratoare, cu un efect neasteptat." ( New York Review of Books )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi
Cartea Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi - Ian McEwan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri