Prima Zi De Serviciu

Prima Zi De Serviciu - SBURLESCU Aurelian
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrima Zi De Serviciu
Comanda acum "Prima Zi De Serviciu - SBURLESCU Aurelian" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Acomodarea cu un nou loc de munca poate fi extrem de dificila pentru oricine. Cartea va ajuta sa treceti de “tracul primei zile”, aratandu-va care sunt regulile pe care trebuie sa le respectati, inclusiv cele privind vestimentatia, relatiile cu noii colegi de munca si drepturile pe care le aveti in caliate de angajat. Aceasta carte este divizata in patru parti. Partea I descrie structura obisnuita a unei afaceri, conceptul de profit si tipurile de management. Partea a doua prezinta cateva din problemele cu care va veti confrunta la locul de munca. Partea a treia prezinta o serie de drepturi pe care le aveti in calitate de angajat, iar partea a patra furnizeaza solutii pentru rezolvarea unor probleme ce pot aparea la locul de munca: conflictele din birou, solicitarea unei mariri de salariu sau chiar parasirea firmei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Prima Zi De Serviciu
Cartea Prima Zi De Serviciu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Prima Zi De Serviciu - SBURLESCU Aurelian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Managementul resurselor umane - Editia a II-a - Dr. Arthur R. Pell Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Dr. Arthur R. Pell
33,25 lei
Teste de autocunoastere. Editia 2 - Barrett Jim Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Barrett Jim
16,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera