Prieteni esentiali

Prieteni esentiali - Tom Rath
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrieteni esentiali
  • Autor: Tom Rath
  • Editura: All
  • Colectia: Oferte Speciale Toamna 2009
  • Categoria: Psihologie aplicata
  • ISBN: 973-724-140-5
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 224
  • Format carte:
Comanda acum "Prieteni esentiali - Tom Rath" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Care este cea mai rapida cale de a curma o prietenie? Oare exista ceva specific tuturor marilor prietenii? Oare prieteniile de la serviciu sunt contraproductive?
Sunt doar cateva dintre intrebarile la care Tom Rath va incerca sa dea un raspuns. Raspunsurile sale sunt bazate pe decenii de studii ample cu privire la impactul prieteniilor. Autorul a colaborat cu mai multi cercetatori de frunte si a analizat raspunsurile din cadrul a mai mult de 8 milioane de interviuri, din baza de date a Organizatiei Gallup.
Produsul echipei sale este chiar Prieteni esentiali , o carte care schimba radical perceptiile puternic inradacinate ale multor oameni despre relatiile lor. Marea descoperire a echipei ? faptul ca este de 7 ori mai probabil ca angajatii, al caror cel mai bun prieten este un coleg de serviciu, sa fie puternic implicati in munca lor ? zdruncina structurile organizatiilor din lumea intreaga.
Prieteni esentiali releva aspectul comun al tuturor prieteniilor durabile ? faptul ca acestea sunt ancorate in aspectele cu care fiecare dintre prieteni contribuie la relatia lor ? in opozitie cu pretentiile nejustificate, dar foarte des intalnite, ca fiecare dintre prieteni sa fie bun la toate.
Cartea include si un cod unic de identificare, ce va permite accesul la Evaluatorul Prietenilor Esentiali si va va furniza un site personalizat dedicat prieteniilor voastre. Astfel veti putea aprecia ce rol esential joaca fiecare dintre prietenii din viata voastra profesionala si personala. Dupa lectura acestei carti, va veti vedea colegii, membrii familiei, prietenii si alte persoane importante din viata voastra intr-o lumina cu totul noua. Toata lumea are nevoie de prieteni. Cartea abordeaza subiectul prieteniilor adevarate, atat in viata personala, cat si la locul de munca Tom Rath e co-autorul bestsellerului nr.1 (conform New York Times si BusinessWeek ) ? How Full is Your Bucket? ? (aparut si in Romania cu titlul ? Cat de plina ti-e galeata? ?). Cu mai mult de 500.000 de exemplare vandute in primul an dupa publicare, cartea sa a ramas pe lista bestsellerurilor americane. Disponibila acum in peste 10 limbi straine, cartea lui Tom Rath a devenit si un bestseller international.
Dupa 12 ani cu Organizatia Gallup, Rath conduce acum Grupul de Cercetare si de Consultanta Gallup pentru lideri din lumea intreaga. A absolvit University of Michigan cu o diploma in psihologie. in prezent e inscris la cursurile de masterat de la John Hopkins University si University of Pennsylvania. Locuieste in Washington, D.C.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Prieteni esentiali
Cartea Prieteni esentiali in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Prieteni esentiali - Tom Rath" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
83 de jocuri psihologice pentru animarea grupurilor - Sabina Manes(coord. ) Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Sabina Manes(coord. )
21,80 lei
Cum sa neutralizati agresorii, sefii si brutele din viata voastra - George H. Green, Carolyn Cotter Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
George H. Green, Carolyn Cotter
0,00 lei
50 de mari mituri ale psihologiei populare. Inlaturarea conceptiilor gresite despre comportamentul uman - Scott O. Lilienfeld, Steven Jay Lynn, John Ruscio, Barry L. Beyerstein Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie aplicata
Scott O. Lilienfeld, Steven Jay Lynn,...
42,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie aplicataCarti recomandate din categoria Psihologie aplicata