Pozitii Sexuale Secrete

Pozitii Sexuale Secrete - Kenneth Ray Stubbs
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPozitii Sexuale Secrete
Comanda acum "Pozitii Sexuale Secrete - Kenneth Ray Stubbs" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
PESTE O SUTA DE ILUSTRATII EROTICE INNOBILEAZA ACEST GHID DETALIAT AL PLACERII SEXUALE, CONCEPUT PE BAZA INTELEPCIUNII ANTICE A CIVILIZATIEI ORIENTALE

Acest compendiul bogat si savuros ilustrat, scris de celebrul autor al Masajului erotic, va va purta intr o calatorie extraordinara in care va vor fi prezentate in detaliu practicile sexuale de a lungul epocilor.

Inspirandu-se dintr o varietate de culturi si epoci istorice, Pozitii sexuale secrete va ofera metode care inlesnesc accesul la senzatii si simtaminte nedescoperite sau uitate, pentru a ajunge la o sexualitate mai profunda si mai plina de placeri.

Splendidele ilustratii ale cartii prezinta metode si pozitii sexuale specifice atat amantilor moderni, cat si celor din antichitate, si va invita sa traiti o noua dimensiune a placerii fizice si mentale. Valorificand intelepciunea sexuala din surse diverse precum Kama Sutra, Cantarea Cantarilor si Ishimpo, Pozitii sexuale secrete se constituie intr o calatorie fara precedent prin diferitele epoci ale sexualitatii, totul fiind descris intr o maniera accesibila cuplurilor din vremurile noastre.

KENNETH RAY STUBBS, PH.D., este autorul mai multor lucrari de mare succes despre sexualitatea tantrica, printre care si Masajul erotic, care s-a vandut in peste 300000 de exemplare. Maseur licentiat, autorul a studiat o gama larga de abordari occidentale si orientale ale sexualitatii si a predat numeroase cursuri despre senzualitate si sexualitate. Locuieste in Tucson.

KYLE SPENCER este o graficiana ale carei lucrari au aparut in Tantra: The Magazine, in Ecstasy Journal si in alte publicatii. Locuieste in zona Golfului San Francisco.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pozitii Sexuale Secrete
Cartea Pozitii Sexuale Secrete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pozitii Sexuale Secrete - Kenneth Ray Stubbs" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Kamasutra ca la carte - Paul Jenner Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Paul Jenner
22,00 lei
Istoria erotica a micului dejun - Dan-Silviu Boerescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Sexualitate
Dan-Silviu Boerescu
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
SexualitateCarti recomandate din categoria Sexualitate