Povesti pentru tot anul

Povesti pentru tot anul  - Deagostini
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovesti pentru tot anul
Comanda acum "Povesti pentru tot anul  - Deagostini" de pe libraria ishop la pretul de 75,90 lei
Descriere carte:
Un volum cu peste 100 de povesti, suficiente incat sa ajunga un an intreg, pentru a i le citi copilului aflat la varsta maximei receptivitati: 3-6 ani. Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Scufita-Rosie, Frumoasa din padurea adormita, Alibaba si cei patruzeci de hoti, Frumoasa si Bestia, Lampa lui Aladin sunt doar cateva dintre titlurile clasice prezente in acest volum, care au incantat si vor incanta generatii de copii.

Cartea contine de asemenea povesti cu un pronuntat caracter educativ - Oaia cea verde, Buburuza Treipunctisoare, Un tratament miraculos, Comoara de la castel etc., precum si povesti voit ironice, cu personaje mai mult sau mai putin detestabile pentru faptele lor: Magicianul Afina si soricelul infumurat, Viclenia greierului Amedeo, Tortuletul de gheata, Cavalerul nespalat s.a . Remarcabile sunt si desenele care, in ciuda numarului mare de ilustratori, sunt realizate intr-un stil grafic unitar. O carte fermecatoare, pentru cei ce inca se lasa fermecati!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povesti pentru tot anul
Cartea Povesti pentru tot anul  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povesti pentru tot anul - Deagostini" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povesti si povestiri Vol.7 - Andersen Hans Christian Urmatoarea carte recomandata din categoria Povesti de neuitat
Andersen Hans Christian
14,25 lei
Basme - Mihai Eminescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Povesti de neuitat
Mihai Eminescu
13,96 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Povesti de neuitatCarti recomandate din categoria Povesti de neuitat