Povestea lui Edgar Sawtelle

Povestea lui Edgar Sawtelle - David Wroblewski
Pret: 56,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovestea lui Edgar Sawtelle
Comanda acum "Povestea lui Edgar Sawtelle - David Wroblewski" de pe libraria ishop la pretul de 56,99 lei
Descriere carte:
Nascut mut si vorbind doar prin semne, Edgar Sawtelle duce un trai idilic alaturi de parinti la ferma lor din partea cea mai indepartata a nordului Wisconsinului. Vreme de mai multe generatii, familia Sawtelle a crescut si a dresat o rasa imaginara de caini de companie intruchipati de Almondine, prietena si aliata de-o viata a lui Edgar. Intoarcerea neasteptata a lui Claude, unchiul lui Edgar din partea tatalui, tulbura insa casa, odinioara pasnica, a familiei Sawtelle. Cand tatal lui Edgar moare pe neasteptate, Claude se implica usor-usor in treburile fermei si reuseste, in acelasi timp, sa castige si dragostea mamei lui Edgar. Cu inima franta si tulburat de tot ce se petrece in jurul lui, Edgar incearca sa demonstreze ca unchiul lui a avut ceva de-a face cu moartea tatalui sau, dar planul lui esueaza in mod spectaculos. Fortat sa plece in salbaticia de dincolo de granitele fermei, Edgar se maturizeaza in aceasta lume ostila in care e nevoit sa se lupte din rasputeri pentru a-si salva viata si pe cea a celor trei caini care il insotesc. 

David Wroblewski este un povestitor foarte iscusit, iar scenele create de el - viata din padurile salbatice din nord, schimbarea anotimpurilor, descrierea detaliata a unui hambar tipic american, viziunea din timpul unei ploi ca de sfarsit de lume - contribuie la construirea extrem de realista a epopeii acestei familii, in care se exploreaza foarte inteligent limitele limbajului, pentru a se ajunge in final la o carte moderna si, in acelasi timp, clasica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povestea lui Edgar Sawtelle
Cartea Povestea lui Edgar Sawtelle in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povestea lui Edgar Sawtelle - David Wroblewski" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O Moarte Suspecta - Dorothy L. Sayers Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Dorothy L. Sayers
26,91 lei
Mostenitorii - John Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Grisham
22,90 lei
Stapanul diamantelor  - Jacques Futrelle Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Jacques Futrelle
15,20 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans