Poveste despre dragoste si intuneric

Poveste despre dragoste si intuneric - Amos Oz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoveste despre dragoste si intuneric
Comanda acum "Poveste despre dragoste si intuneric - Amos Oz" de pe libraria ishop la pretul de 40,50 lei
Descriere carte:
Inzestrat cu o imaginatie debordanta, Amos transfigureaza intamplarile istoriei, al caror martor implicat este, intr-o saga incitanta, evenimentele pastrand dramatismul perceput de copilul a carui sensibilitate contrasteaza ... puternic cu neverosimilul celei mai tulburi perioade din istoria lumii. Astfel, insasi descoperirea lumii, primele zvacniri ale inimii si experiente dureroase, cele dintai sentimente de solidaritate sau prietenie capata cu toate proportii catastrofice, prin prisma micului Amos, a carui natura hipersensibila si introspectiva il anunta de timpuriu pe marele scriitor care avea sa devina. Acesta descopera treptat farmecul unui Israel legendar, in care miticul si realitatea se impletesc dand nastere celor mai frumoase povesti.

Roman magistral, detinator a zece distinctii literare, printre care Premiul Goethe si Premiul France Culture, tradus in peste douazeci si cinci de limbi si suficient de incitant pentru a fi ecranizat in anul 2009 de regizoarea Natalie Portman.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poveste despre dragoste si intuneric
Cartea Poveste despre dragoste si intuneric in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poveste despre dragoste si intuneric - Amos Oz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Armistitiul - Primo Levi Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Primo Levi
18,00 lei
Cartea neagra - Orhan Pamuk Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Orhan Pamuk
36,10 lei
Obsesii - Vernon Lee Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vernon Lee
17,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala