Poti avea tot ce iti doresti

Poti avea tot ce iti doresti - Michael Neill
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoti avea tot ce iti doresti
Comanda acum "Poti avea tot ce iti doresti - Michael Neill" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Principiul succesului fara efort se afla in centrul a tot ce vei afla din aceasta carte.

Vei descoperi tainele cunoasterii si ale increderii in sine, ale inspiratiei si chiar ale iubirii de sine ? cei patru stalpi ai unei vieti extraordinare. De asemenea, vei invata despre secretele fundamentale ale succesului obtinut fara efort ? acel tip de succes in care pare ca ai obtinut ceea ce iti doreai fara ca macar sa fi incercat. Adesea ne gandim la aceste experiente ca la anomalii ? accidente fericite care au loc in timp ce noi continuam sa lucram ?cu adevarat? la a obtine ceea ce vrem de la viata noastra. De fapt, experientele succesului fara efort sunt cheile pentru a gasi si a merge pe ?calea inspiratiei? ? planul unic pentru succes, fericire si implinire care este trasat in inima si in viata noastra in fiecare zi. Exista noua obstacole-cheie pe care oamenii si le impun pentru a se impiedica sa obtina orice vor in viata. Indicii, tehnici si strategii de actiune testate sunt disponibile pentru a te debloca si a inainta spre idealurile tale.
Dar exista un secret...
Va trebui sa permiti ca acest lucru sa fie mai usor decat crezi, mai rapid decat te astepti si mai distractiv decat iti poti inchipui. Esti gata?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poti avea tot ce iti doresti
Cartea Poti avea tot ce iti doresti in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poti avea tot ce iti doresti - Michael Neill" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
The Power - Puterea - Rhonda Byrne Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Rhonda Byrne
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala