Poezia vie

Poezia vie - Dan Cristea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPoezia vie
Comanda acum "Poezia vie - Dan Cristea" de pe libraria ishop la pretul de 26,55 lei
Descriere carte:
?Ceea ce m-a interesat, cu precadere, in aceste eseuri (si aici imi recunosc o oarecare continuitate de perspectiva) e pozitia eului care scrie, fiinta atit sensibila, cit si lingvistica. M-am bazat indeobste pe o lectura lenta, pe o lectura din interior, favorabila nuantelor, oscilatiilor si contradictiilor, ca si momentelor forte din textele poetice avute in vedere. S-ar putea depista, in aceasta privinta, apropieri de ceea ce s-a numit critica constiintei, critica simpatetica, critica de identificare, critica imaginarului - printre putinele moduri de lectura care s-au aplicat, cu folos si rezultate remarcabile, asupra textelor poeziei moderne." (Dan Cristea)

?Nici o epoca nu se poate lipsi de o mica avangarda de cunoscatori de poezie, spirite independente si intr-o anume masura mai inaintate decit epoca lor sau predispuse sa asimileze mai repede ceea ce e nou." (T.S. Eliot)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Poezia vie
Cartea Poezia vie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Poezia vie - Dan Cristea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ce putem afla despre om de la giste? 100 de ani de la nasterea lui Konrad Lorenz - Carmen Strungaru, Rainer Schubert Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Carmen Strungaru, Rainer Schubert
18,52 lei
G.Calinescu. A cincea esenta - Andrei Terian Urmatoarea carte recomandata din categoria Critica Literara
Andrei Terian
34,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Critica LiteraraCarti recomandate din categoria Critica Literara